Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Xerox-oplossingen voor farma-industrie

Datum nieuwsfeit: 16-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Xerox-oplossingen voor farma-industrie bieden concurrerend voordeel

Amstelveen, 16 juli 1999
"Organisaties in de farmaceutische industrie kunnen de time-to-market van producten drastisch verkorten, hun operationele activiteiten meer kostenefficiënt maken en de waarde van hun onderneming verhogen door kennis beter te delen en documentcentrische processen beter te beheren." Woorden van Dirk Collin, directeur van Manufacturing Industry Solutions Operations voor Xerox Europa, bij de introductie van een aantal nieuwe oplossingen voor de farmaceutische industrie en gerelateerde sectoren.

De Xerox-oplossingen voor farmaceutische producenten helpen organisaties bij de voorgeschreven registratie van producten in de vorm van papieren of electronische documenten, of een combinatie van beide. Daarmee kunnen ook de kosten worden gereduceerd die zijn verbonden aan de wettelijk voorgeschreven goedkeuringstrajecten. Onderzoek bewijst dat de kosten van verlate introductie van nieuwe producten, door fouten bij de aanlevering van documenten of de archivering daarvan, kunnen oplopen tot miljoenen guldens. Producenten kunnen zelfs hun marktvoorsprong verliezen wanneer de concurrentie een product eerder introduceert.

De Xerox-oplossing 'Insert-On-Demand' stelt producenten in staat de productie van begeleidende documentatie bij farmaceutische producten af te stemmen op de vraag, in plaats van op voorraad te produceren. Deze oplossing is ook geschikt voor de verwerking van de zeer dunne papiersoorten die voor dit soort documentatie worden gebruikt. Door print-on-demand-toepassingen worden voorraadkosten teruggebracht. Bovendien hoeft de productie en distributie van farmaceutische artikelen niet langer te wachten op het gereedkomen van de bijbehorende documentatie.

De Xerox Solutions voor de farmaceutische industrie werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende farmaceutische organisaties en partners op het gebied van hardware, software en dienstverlening. De oplossingen zijn platformonafhankelijk en helpen ondernemingen zo bij de moeiteloze integratie van kennis uit verschillende bronnen na bijvoorbeeld een fusie of overname.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie