Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 18-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 18 Juli

AANHOUDING VERDACHTE BEDREIGING

De politie heeft vrijdagavond rond 22.00 uur een 38 jarige inwoonster van Oss aangehouden. Zij wordt ervan verdacht op de Tollenstraat in Oss een inwoonster van die plaats te hebben bedreigd met een vuurwapen. De aanhouding verliep niet zonder slag op stoot, de verdachte verzette zich hevig . Tijdens de aanhouding liepen twee politiemensen lichte verwondingen op. De vrouw is uiteindelijk overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. Het vuurwapen waarover gesproken werd is niet meer aangetroffen. De aangehouden vrouw ontkent in alle toonaarden. De politie stelt een onderzoek in.

ALCOHOL

Een 27 jarige bromfietser uit Oss is vrijdagavond op de Churchillstraat in Oss bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod van 4 uren. Tevens kreeg hij proces-verbaal omdat hij geen bromfietscertificaat bleek te hebben en zijn bromfiets niet verzekerd was.

VERKEER

Surveillerende agenten zagen vrijdagavond een bromfietser vanuit de Margrietstraat de Nieuwe Hescheweg in Oss oversteken die geen helm droeg. De bromfietser kwam ten val maar krabbelde direct overeind om er vervolgens vandoor te gaan. In een steeg kwam de jongen wederom ten val kwam waarna hij er te voet vandoor ging. Tijdens de ingestelde achtervolging via tuinen en hekwerken raakte de politie de jongen in eerste instantie kwijt. Op de Hescheweg werd hij even later weer aangetroffen en aangehouden. Hij kreeg diverse bekeuringen mee. De jongen, een 14 jarige inwoner van Oss, ontkent op de bromfiets gereden te hebben.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een inwoonster van Geffen (leeftijd onbekend) is zondagmorgen rond 00.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijksweg A50 t.h.v. Heesch. Door onbekende oorzaak raakte zij de macht over het stuur kwijt en is zij via de vluchtstrook naar de linkerweghelft getold waar ze tegen de vangrail tot stilstand kwam. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

BRAND IN CARAVAN

Op een camping aan de Docfalaan in Oss is zatermorgen rond 03.30 uur een caravan uitgebrand. De huurder van de caravan had de frietpan op het fornuis gezet. Oververhitting van deze pan is waarschijnlijk de oorzaak van de brand. Blussen met behulp van een tuinslang mocht niet meer baten. De caravan ging geheel verloren. Er raakte niemand gewond.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan de Bredeweg in Geffen. Onbekenden kwamen binnen nadat een raam was opengebroken. De bewoners missen een portemonnee, een horloge en een fiets.

INBRAAK IN SCHUUR

Uit een schuur bij een woning aan de Johan van Bijnenstraat in Oss verdween vrijdagavond gereedschap. De diefstal is gepleegd tussen 19.30 en 20.30 uur. De eigenaar ontdekte dat een ruitje van de schuur vernield was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie