Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Docenten Hogeschool Enschede gaan lesgeven op Curacao

Datum nieuwsfeit: 19-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HE

19 juli 1999
99.048

Docenten Hogeschool Enschede gaan lesgeven op Curaçao Vanaf vandaag gaan docenten van de Hogeschool Enschede werknemers van het bedrijf SETEL N.V. in Curaçao bijscholen.

SETEL N.V. is een communicatiebedrijf dat te maken heeft met snelle veranderingen in het vakgebied. Een groot aantal medewerkers van het bedrijf heeft als gevolg van deze snelle ontwikkelingen behoefte aan bijscholing op het gebied van Telematica /Telecommunicatie-techniek.

Al het personeel van SETEL wordt op maat bijgeschoold, zegt projectmanager Frank Witteveen. De groep medewerkers op mbo-niveau gaan een programma volgen dat hen in staat stelt door te groeien tot hbo-niveau. Voor de huidige hboers is een intensief programma opgesteld dat naast de technische vakken ook aandacht besteed aan o.a. bedrijfskundige aspecten en marketing.

De lessen zullen in eerste instantie verzorgd worden door docenten van de Instituten Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde van de Hogeschool Enschede. Deze opleidingen hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het bijscholen op maat van werknemers in Nederland. In Curaçao zal, daar waar mogelijk, samengewerkt worden met UNA (de plaatselijke Universiteit). Naast theorie zal ruime aandacht geschonken worden aan praktijksituaties. Omdat lesgegeven gaat worden in specifieke vakgebieden zal een gespecialiseerd, maar bescheiden aantal docenten het traject verzorgen.

HE, Opleidingen, Opendagen, Faciliteiten, Nieuwbouw, Agenda, Persberichten, Links, Villa, Plaza

_________________________________________________________________

laatste wijziging gemaakt op: 03-09-99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie