Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategisch partnership van Great Plains met Siebel Systems

Datum nieuwsfeit: 19-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Great Plains en Siebel Systems leveren uitgebreide 'front office'-oplossingen speciaal gericht op midden- en kleinbedrijf

12 juli 1999 - Great Plains (Nasdaq: GPSI), toonaangevend in 'back office' bedrijfsmanagementoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, en Siebel Systems, Inc. (Nasdaq: SEBL), vooraanstaande aanbieder van op het web gebaseerde 'front office'-softwaresystemen, kondigen vandaag aan een strategische partnership te zijn aangegaan voor het leveren van oplossingen voor verkoop, marketing, klantenservice en e-business voor het midden- en kleinbedrijf. Via een uitgebreid, wereldwijd netwerk van meer dan 1400 partners, zal Great Plains het pakket 'Great Plains Siebel Front Office' aanbieden aan het midden- en kleinbedrijf, ondersteund door een volledige reeks professionele diensten, waaronder technische training, klantentraining en klantondersteuning.

Deze 'front office' applicatie voor het midden- en kleinbedrijf wordt op de markt gebracht onder de naam Great Plains Siebel Front Office en biedt functionaliteiten, aanpassingsmogelijkheden, gebruiksgemak, snelle inzetbaarheid en goede prijsstellingen, afgestemd op het midden- en kleinbedrijf. Great Plains Siebel Front Office is volledig geïntegreerd met het Great Plains Dynamics 'back office'-platform, en richt zich op de overweldigende vraag vanuit het midden- en kleinbedrijf naar geïntegreerde applicaties voor bedrijven, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze applicatie is alleen verkrijgbaar via erkende 'front office'- partners van Great Plains.

"Klanten uit het midden- en kleinbedrijf hebben tegenwoordig behoefte aan strategische bedrijfsmanagementoplossingen die qua functionaliteit een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben voor de 'front-' en 'back office', die volledig zijn geïntegreerd en worden geleverd en ondersteund vanuit één enkele bron," aldus Lynne Stockstad, vice-president van de afdeling strategische marketing bij Great Plains. "Om aan de snelgroeiende vraag vanuit de markt te kunnen voldoen, heeft Great Plains een uitgebreide evaluatie uitgevoerd van 'front office'-marktoplossingen en is de keus gevallen op de onmiskenbare leider in 'front office'-software, Siebel Systems. Door een partnerschap met Siebel Systems aan te gaan, zorgt Great Plains ervoor dat samen met de vaste afnemers, een voortreffelijk, op het web gebaseerde 'front-office'-applicatiepakket kan worden aangeboden. En door een kant-en-klare 'front office'- en 'back office'-integratie van deze applicatie aan te bieden in combinatie met training, consultatie en klantondersteuning, kunnen Great Plains en onze partners ervoor zorgen dat de strategische waarde van deze applicaties voor het midden- en kleinbedrijf toeneemt.

Spectaculaire uitbreiding van Siebel's leiderschap in de markt van midden- en kleinbedrijf.

Door het partnership met Great Plains, vooraanstaand aanbieder van 'back office'-bedrijfsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, toont Siebel Systems opnieuw zijn commitment op de lange termijn m.b.t. het leveren van producten en diensten specifiek gericht op het midden- en kleinbedrijf. Door middel van het partnership met Great Plains, zal Siebel Systems zijn distributie- en ondersteuningskanalen aan het midden- en kleinbedrijf op spectaculaire wijze kunnen uitbreiden, waardoor klanten in het midden- en kleinbedrijf verzekerd kunnen zijn van een hoog serviceniveau.

Great Plains Siebel Front Office is ontworpen als ondersteuning van mondiale bedrijfsprocessen en maakt mogelijk het gebruik van meerdere valuta waaronder de Euro en heeft een automatische koersconversie, waardoor deze oplossing voor het midden- en kleinbedrijf over de hele wereld de voorkeur geniet.

"Great Plains is duidelijk toonaangevend in het leveren van 'back office'-bedrijfsmanagementoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf via de grootste dealer- en servicekanaal," verklaart David Schmaier, Siebel's vice-president, producten. "Dit partnership biedt een aanzienlijk extra voordeel voor klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen nu met één zakelijke partner werken voor het automatiseren van hun 'front-office', waaronder verkoop, marketing, klantendienst en e-Business, en hun 'front-office-' en 'back-office-' oplossingen sluiten hier naadloos op aan. In samenwerking met Great Plains, zal Siebel Systems verdergaan met het specificeren, ontwikkelen en optimaliseren van verkoop-, marketing-, klantenservice- en e-Business-applicaties om aan de specifieke behoeften van het midden- en kleinbedrijf tegemoet te kunnen komen.

"Wij zijn heel blij met onze wereldwijde strategische partnership met Great Plains. Onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf zullen direct voordeel ondervinden van onze gezamenlijke inspanningen met betrekking tot productontwikkeling, marketing, verkoop en klantondersteuning," zegt Pat House, vice-president en medeoprichter van Siebel. "Door onze partnership met Great Plains, kunnen wij betere producten leveren aan het midden- en kleinbedrijf, en wordt onze aanwezigheid op deze markt zichtbaarder en bieden we een grotere klanttevredenheid."

"Om te kunnen overleven en om succes te kunnen hebben in deze door communicatie beheerste wereld, dient elk bedrijf een e-business te worden," aldus Doug Burgum, voorzitter en directeur van Great Plains. "Siebels alles omvattende visie op de convergentie van het Web, de call-center, veld- en kanaaloplossingen, bieden een uitstekende aanvulling op de geïntegreerde e-commerce-oplossingen van Great Plains. Samen kunnen we het concurrerend voordeel van onze klanten in het midden- en kleinbedrijf laten toenemen.

Prijsstelling en verkrijgbaarheid
Great Plains Siebel Front Office, geoptimaliseerd voor MS SQL Server 7.0, is in September 1999 verkrijgbaar.

Over Great Plains
Great Plains Benelux werd opgericht in 1998, en is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Great Plains (NASDAQ: GPSI) biedt volledig geïntegreerde 'front office/back office'-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Dit omvat onder meer financiën, projectboekhouding, distributie, electronic-business, human resources, productie, bedrijfsrapporten, servicemanagement en verkoop- en marketingapplicaties. De oplossingen van Great Plains worden verkocht en geïmplementeerd via een unieke, wereldwijde netwerk van onafhankelijke partnerbedrijven, die het commitment van ons bedrijf voor duurzame klantenrelaties onderschrijven.

U kunt meer informatie over Great Plains vinden op www.greatplains.com.

Over Siebel Systems
Siebel Systems, Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende leverancier van op het web gebaseerde 'front office'-softwaresystemen. Siebel Systems biedt een geïntegreerd pakket aan verkoop, marketing en klantenservice applicatiesoftware voor verkoop in het veld, klantenservice, telesales, telemarketing, ondersteuning in het veld, dealers en op het Internet gebaseerde e-commerce en self-service. De producten van Siebel Systems zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine, middelgrote en grote bedrijven. Verkoop- en servicefaciliteiten van Siebel Systems worden plaatselijk in meer dan 20 landen gebruikt en kunnen op het World Wide Web bereikt worden op www.siebel.com.

Opmerking voor de redactie - voor meer informatie:

Roel Decneut, Directeur, Great Plains Benelux, tel: 020 510 6969 e-mail: (rdecneut@greatplains.nl)
Josephine Timmins / Bob Dearsley, The itpr Partnership, tel: +44 (0)181 405 6440
e-mail: (itpr@itpr.co.uk)

Except for the historical information contained herein, this press release contains forward-looking statements that involve risks and uncertainties. The success of the alliance and products described above and the future bedrijfsvoering Resultaat of Siebel Systems, Inc. may differ from the Resultaat discussed or forecasted in the forward-looking afrekening due to factors that include, but are not limited to, risks associated with front office markets, dependence on the Internet, risks associated with new versions and new products and risks associated with rapid technological change. Further information on potential factors that could affect the financial Resultaat of Siebel Systems, Inc. are included in Siebel Systems, Inc.'s Report on Form 10-Q for the fiscal quarter ended Sept. 30, 1998 and its aanmelding afrekening on Form S-3 dated Nov. 27, 1998, which are on file with the Securities and Exchange Commission.

Siebel is a trademark of Siebel Systems, Inc. and may be registered in certain jurisdictions. All other product and company names mentioned are the behoorlijke of their respective owners and are mentioned for identification purposes only.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...