Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ajax traint in Verenigde Staten

Datum nieuwsfeit: 20-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Ajax naar de USA
Amsterdam, dinsdag 23 maart 1999.

In voorbereiding op volgend voetbalseizoen zal Ajax van 20 tot en met 27 juli het trainingskamp opslaan in de Verenigde Staten. Op 21 juli speelt de ploeg van Jan Wouters een vriendschappelijke wedstrijd tegen de New England Revolution. De Rev's uit New Hampshire, waar ook de Nederlander Edwin Gorter aktief is, komen uit in de hoogste klasse van de MLS.

Op 23 juli en 25 juli neemt Ajax in het Giant Stadion (120.000 plaatsen!) deel aan een internationaal toernooi met Panathinaikos, Benfica en, onder voorbehoud, AC Milan. Vooral vanuit de hoek van de Europese immigranten in New York en omstreken is zeer enthousiast gereageerd op het toernooi. Het voetbal leeft erg sterk onder de vele Griekse, Portugese en Italiaanse immigranten. En Nederlanders natuurlijk!

Op 27 juli keert de ploeg terug naar Amsterdam.

Meer informatie volgt ...

Kaartverkoop

Op de website van de Rev's wordt groots uitgepakt met de aankondiging van het oefenduel. 'Ajax staat synoniem voor voetbal van wereldklasse en we zijn erg gelukkig dat ze naar New England komen voor wat een zeer speciale voetbalavond beloofd te worden,' aldus algemeen directeur Brian ODonovan.

De kaartverkoop voor het duel tegen de REV's is al begonnen. Kaartjes gaan voor $12, $18 en $35 per plaats. Meer informatie is te vinden op hun website.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie