Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regiokantoor IB-Groep Groningen verhuist

Datum nieuwsfeit: 20-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Informatie Beheer Groep

Persbericht

Groningen, 13 juli 1999


Regiokantoor IB-Groep Groningen verhuist 20 juli

Het regiokantoor van de Informatie Beheer Groep in Groningen, nu nog gevestigd aan de Westerhaven, verhuist naar de Kempkensberg 4. Op 20 juli a.s. opent het nieuwe regiokantoor haar deuren in het hoofdkantoor van de IB-Groep. De verhuizing maakt onderdeel uit van een reorganisatie waarbij een regio-indeling wordt gehanteerd.

Op het regiokantoor geven IB-Groep-medewerkers tekst en uitleg over onder meer studiefinanciering, het betalen van lesgeld, de plaatsing en loting van nieuwe studenten, de tegemoetkoming in de studiekosten en het terugbetalen van studieschulden. Het regiokantoor verzorgt samen met een steunbalie in Emmen en een regiokantoor in Leeuwarden de regio Noord waar zo'n 400.000 klanten wonen. Het gaat hierbij om scholieren, studenten en ex-studenten, ouders en intermediairs.

Volgens Erika Hollander, manager van de regio Noord, zijn intermediairs zeer belangrijk in de voorlichting aan scholieren en studenten: 'Decanen of medewerkers van administraties op het regiokantoor maken steeds vaker gebruik van onze diensten. Zo organiseren we regelmatig voorlichtings-bijeenkomsten of instructies voor intermediairs, waarin we dieper ingaan op beleids- en wetgevingsmaterie. Zowel intermediairs als studenten en scholieren hebben baat bij de verhuizing naar het hoofdkantoor, aldus Hollander. Nu we naar het hoofdkantoor verhuizen zijn de faciliteiten om goed te kunnen voorlichten verbeterd. Op het hoofdkantoor zijn namelijk de specialistische afdelingen gevestigd. Een klant met een ingewikkeld probleem kan nu sneller geholpen worden.' Praktisch voordeel voor de IB-Groep is bovendien dat knelpunten uit de dagelijkse praktijk sneller intern kunnen worden besproken. 'Dit komt uiteindelijk de uitvoering van het beleid ten goede', aldus Erika Hollander. Het regiokantoor is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie