Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cimad Consultants integreert met IBM

Datum nieuwsfeit: 20-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IBM versterkt ERP-dienstverlening

Cimad Consultants integreert met IBM

Amsterdam, 20 juli 1999 - IBM versterkt haar positie op de markt voor bedrijfsapplicaties. Door de integratie van voormalig dochterbedrijf Cimad Consultants vergroot IBM Global Services haar aanbod van professionele diensten aanzienlijk. Cimad blijft zich richten op het implementeren van geïntegreerde business management systemen (BMS), ook wel ERP-oplossingen genoemd.

Door de slagvaardige en flexibele benadering van Cimad is de organisatie in staat geweest zich een sterke positie op de markt voor ERP-dienstverlening te verwerven. De dochteronderneming van IBM groeide de afgelopen vier jaar van twintig tot meer dan driehonderd medewerkers. Hiermee behoort Cimad tot de toonaangevende bedrijven in Nederland.

Nieuwe tak
De nieuwe business unit ? vanaf 1 juni BMS/ERP Services genaamd - ondersteunt de volledige levenscyclus van ERP-applicaties: van pakketselectie, implementatie en begeleiding bij de invoering tot en met ondersteuning na de implementatie. Hierbij wordt nauw samengewerkt met softwareleveranciers als Baan, HR Access, SAP en op korte termijn ook met JD Edwards, Oracle, en Peoplesoft.

Over IBM Global Services
IBM Global Services is ?s werelds grootste aanbieder van services voor informatietechnologie en behaalde in 1998 een omzet van bijna 29 miljard dollar. IBM Global Services is het snelst groeiende onderdeel van IBM en biedt werk aan meer dan 130.000 specialisten in 160 landen over de hele wereld. IBM Global Services integreert producten en diensten zodat zowel grote als kleine bedrijven de voordelen van informatie-technologie ten volle kunnen benutten. Bezoek voor meer informatie: www.ibm.com/services

Voor meer informatie:
IBM Nederland N.V. namens IBM
Evelien Vredeveld Ingrid Mooij
(Evelien_vredeveld@nl.ibm.com) (ingrid.mooij@svdt.nl) 020 513 57 36 020 487 40 00


___________

In voorkomende gevallen zal de oorspronkelijke naam Cimad worden gehanteerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie