Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys Unigen Operations bouwt 'next generation'-systeem

Datum nieuwsfeit: 20-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht Unisys

Unisys kondigt high-speed, high-power test- en inbrandsysteem voor chips aan Unisys Unigen Operations bouwt 'next generation'-systeem

Amsterdam, 20 juli 1999 - Unisys introduceert de nieuwste versie van PowerSCAN, haar high-speed, high- power test- en inbrandsysteem. PowerSCAN is het resultaat van gepatenteerde technologieën die geheel onafhankelijk van elkaar door zowel Unisys als Motay Electronics zijn ontwikkeld. Motay is begin 1999 door Unisys overgenomen en is nu onder de naam Unisys Unigen Operations (UUO) actief.

"De semi-conductor-industrie produceert steeds krachtiger silicon-producten en heeft duidelijk een grote behoefte aan een nieuwe generatie watergekoelde inbrandtechnologieën om snellere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie