Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandstalige site Hongaars verkeersbureau groot succes

Datum nieuwsfeit: 20-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 20 JULI 1999

Nederlandstalige website Hongarije groot succes

Hongarije krijgt apart telefoonnummer
voor vak- en pers-relaties

Het Hongaars Verkeersbureau voor de Benelux heeft een apart telefoonnummer gekregen voor vak- en media-relaties: 070 3270998. Tot op heden kwamen alle telefoontjes, ook van de consument, binnen op één telefoonnummer hetgeen soms tot lastige bereikbaarheid leidde. Het telefoonnummer voor het publiek blijft onveranderd (070 3209092).

Tegelijkertijd meldt het verkeersbureaus een enorme toename in e-mail verkeer. Dit hangt samen met de `opening' van de Nederlandstalige website van het Hongaaars Verkeersbureau voor de Benelux, nu enkele maanden geleden.

De website is een groot succes: in minder dan drie maanden trok deze meer dan 50.000 bezoekers. Een deel daarvan mailt verzoeken om meer informatie, hetgeen ook de telefonische druk verminderd.

Szilvia Fazekas, directeur van het verkeersbureau: "Gezien het succes is het duidelijk dat een Nederlandstalige website in een behoefte voorziet. Natuurlijk omdat de Nederlanders nu in hun eigen taal informatie over Hongarije kunnen vinden, maar ook, omdat de gegevens zijn toegespitst op de Nederlandse markt."

Het webadres is: www.hunginfo.nl

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie