Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 21-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

21 juli 1999

Grof vuil te vroeg op straat
SCHIEDAM -- Een 33-jarige vrouw uit Schiedam kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een bekeuring omdat zij het grof vuil te vroeg aan de straat had gezet. Politiemensen van het district Schiedam zagen dinsdagavond rond half twaalf op het Vriendschapsplein de grote stapel grof vuil liggen. Ze achterhaalden de eigenaar en legden de vrouw uit wanneer en hoe het grof vuil aan straat mag worden gezet. Tevens gaven ze de vrouw gelegenheid het vuil te verwijderen. Toen de politiemensen dinsdagnacht rond één uur controleerden of het vuil daadwerkelijk verwijderd was, bleek het er nog te staan. Daarop werd besloten proces-verbaal op te maken. Mensen die afval kwijt willen, kunnen dit afgeven bij het milieustation van de ONS, Van Heekstraat 15 in Schiedam. Het milieustation is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Mensen die niet in het bezit zijn van een auto of niet in staat zijn zelf grof vuil weg te brengen, kunnen met de ONS een afspraak maken om het vuil te laten ophalen, telefoon 010-4576700. Zet het vuil nooit zomaar aan straat, maar maak eerst een afspraak. Op de dag van de afspraak mag het vuil op straat staan, nooit de nacht van tevoren al!

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks kwart voor één in de Lekstraat een 28-jarige Rotterdammer aan.
De man had teveel gedronken (promillage 1,70). Bovendien bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn voertuig is aan het bureau geplaatst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie