Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke verlaging Franse toltarieven voor caravans

Datum nieuwsfeit: 21-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 21 JULI 1999

VERLAGING FRANSE TOLTARIEVEN VOOR CARAVANS

Op verzoek van het Franse Ministerie van Toerisme en het Franse Ministerie van Transport zijn de toltarieven voor caravans tijdelijk verlaagd. Van 1 juli tot en met 15 september 1999 betalen auto's met caravans op de Franse autowegen slechts tolgeld voor de auto en niet voor de caravan of aanhangwagen.

De tolverlaging is alleen geldig op de doordeweekse dagen dinsdag, woensdag en donderdag gedurende het gehele etmaal. De indeling in categorie 1 voor auto's in plaats van een indeling in categorie 2 voor auto's met aanhanger levert een besparing op van zo'n 30% op het gehele tolbedrag. Met de grote uittocht van Nederlandse kampeerliefhebbers naar Frankrijk zullen velen kunnen profiteren van deze tolverlaging.

Voor meer informatie over deze tijdelijke tolverlaging kunnen particulieren contact opnemen met Maison de la France op 0900 - 11 22 33 2 ( 1,- per minuut) of via www.fransverkeerbureau.nl

 

Noot aan de redactie:

Maison de la France
Anne Tusveld
Attachée de Presse

Tel: 020 - 6202150

website: www.fransverkeersbureau.nl

email: (pers@fransverkeersbureau.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie