Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeerslichten kruising Hondsrugweg Emmen buiten werking

Datum nieuwsfeit: 22-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Verkeerslichten kruising Hondsrugweg - Ermerweg/Dordsestraat buiten werking

Tijdens het onweer van afgelopen maandagavond, is de bliksem ingeslagen in een van de verkeersregelinstallaties aan de Hondsrugweg. Omdat alle verkeerslicht-installaties aan de Hondsrugweg met elkaar in verbinding staan, had dit tot gevolg dat toen meteen een aantal verkeerslichten uitviel. Vandaag is bekend geworden dat de beschadiging aan de kast bij de kruising Hondsrugweg - Ermerweg/Dordsestraat dusdanig is, dat reparatie ongeveer één week gaat duren. De verwachting is dat begin volgende week de verkeersinstallatie op dat kruispunt weer functioneert. De overige installaties aan de Hondsrugweg, werkten vrij snel na de inslag alweer.

Het verkeer op het genoemde kruispunt dient zich tot begin volgende week aan de ter plaatse geldende verkeersregels te houden. Op dit moment worden de onklaar geraakte onderdelen - enkele printplaten - besteld en gemaakt. Deze zullen begin volgende week worden geïnstalleerd. Geen bliksemafleiders Op de verkeerslicht-installaties binnen de gemeente Emmen bevinden zich overigens geen bliksemafleiders. Deze investering zou enkele honderdduizenden guldens kosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, Arthur Kees, tel. (0591) - 68 56 30.
E-Mail: (A.Kees@emmen.nl)

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie