Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 22-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Persberichten 22 juli 1999 tot 8.00 uur
09:05 donderdag 22 juli 1999

Ernest Zinsmeyer 0592 383017 / 0622 662875

HOOGHALEN ¨ Motorrijder gewond na aanrijding met ree Woensdagavond even na 23.00 uur liep een 45-jarige motorrijder uit Zwiggelte diverse fracturen in zijn rechterbeen op bij een aanrijding met een ree. Op de Asserweg stak deze de rijbaan over. De ree liet ter plekke het leven. De motorrijder is per ambulance overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

HOOGEVEEN ¨ Automobilist onder invloed
Woensdagavond tegen 19.00 uur reed een 29-jarige man uit Hollandscheveld met zijn auto over de Mr. Cramerweg, terwijl hij onder invloed verkeerde van alcohol en medicijnen. Om die reden is er van de man een bloedproef afgenomen.

WEZUPERBRUG ¨ Automobilist onder invloed
Woensdagnacht omstreeks 1.00 uur reed een 21-jarige man uit Schoonoord met zijn auto over de Albert Oostingweg, terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. Bij een ademtest blies hij 645, ongeveer 1,5 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt.

BEILEN ¨ Stremming op A28 door gevallen lading
Woensdagmiddag omstreeks 16.15 uur is de westbaan van de A28 ruim een uur gestremd geweest. Bij de afrit Beilen waren door een rukwind twee grote spiegelplaten van een vrachtauto, afkomstig uit Meppel gewaaid. Om ongeveer 17.30 uur kon het verkeer weer normaal zijn weg vervolgen.

NIEUW-AMSTERDAM ¨ Fietsendief aangehouden
Omstreeks 18.30 uur pikte een 18-jarige jongeman uit Veenoord een fiets aan de Sportlaan. De eigenaar zag dit toevallig en hield hem aan. Daarna kon de jongen aan de politie worden overgedragen. Hij kreeg een snelrechtdagvaarding mee. De fiets is terug bij de eigenaar.

MEPPEL ¨ Woninginbraak
Woensdagmiddag of avond is ingebroken in een woning aan de Osseweide. De toegangsdeur bleek te zijn opengebroken. De 31-jarige bewoner mist onder andere een gloednieuwe Sony geluidsinstallatie, en een notebook.

ASSEN ¨ Winkeldiefstal
Woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur is een 30-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden in een kledingzaak aan het Mercuriusplein. Ze bleek kleding te hebben gestolen in deze winkel en in een andere zaak in Assen. In totaal ging het om kleding ter waarde van ongeveer 150 gulden. De vrouw kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt.

HOOGEVEEN ¨ Winkeldiefstal
Woensdagmiddag omstreeks 16.30 uur werd een 16-jarige jongen uit Hoogeveen betrapt op de diefstal van een kar vol boodschappen. Dat gebeurde in een supermarkt aan de Tamboerpassage. Dit was de derde keer in korte tijd dat de jongen wegens diefstal met de politie in aanraking kwam. Hij zal binnenkort worden opgeroepen door de kinderrechter, om zich voor deze zaken te verantwoorden.

WESTERBORK ¨ Verdachte vernielingen aangehouden Woensdagavond tegen 20.00 uur is een 44-jarige man uit die plaats aangehouden, omdat hij in het AZC aan het Westerborkerveld een aantal ruiten had vernield. De man, een bewoner van dit AZC, had behoorlijk gedronken. Uit het verhoor moet duidelijk worden waarom hij de ruiten heeft vernield.

EMMEN ¨ Woningbrand
Woensdagnacht omstreeks 1.15 uur is brand uitgebroken op de bovenverdieping van een woning aan de Balingerbrink. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de omgeving van de wasmachine en de wasdroger. De bovenverdieping brandde geheel uit. Voor de bewoners, een gezin met twee kinderen, wordt opvang geregeld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie