Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeuren Kodak

Datum nieuwsfeit: 22-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Kodak benoemt Thierry Bouzac tot Marketing Director en Gareth Jones tot Sales & Channel Marketing Director

Vianen, 22 juli 1999 - Kodak Digital & Applied Imaging (D&AI) heeft onlangs Thierry Bouzac benoemd tot Marketing Director voor de digitale producten en diensten van Kodak in de regio Europa, Afrika en het Midden-Oosten (EAMER). Tevens is Gareth Jones benoemd tot Sales & Channel Marketing Director in dezelfde regio.

Bouzac (38) was voorheen Commercial Director bij Kodak D&AI EAMER en heeft in die functie het distributienetwerk ingrijpend gereorganiseerd. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de grote Europese retail-klanten en coördineerde hij de marketing voor het complete Kodak producten- en dienstenaanbod, van digitale camera's tot het omzetten van foto's naar digitale bestanden. Bouzac wil het leiderschap van Kodak in de snel groeiende digitale markt uitbouwen.
Gareth Jones (40) wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de verkoopinfrastructuur. Hij zal de positie van Kodak in de retail-, PC- en fotomarkt voor digitale producten consolideren en verstevigen om daarmee een basis te leggen voor de verdere groei van Kodak in de EAMER-regio en het vergroten van de omzet op digitaal gebied.

Kodak Digital & Applied Imaging maakt deel uit van Eastman Kodak Company en biedt snelle, gemakkelijke en effectieve end-to-end oplossingen voor digitale beeldverwerking, voor zowel zakelijk, professioneel als persoonlijk gebruik. De productportfolio bevat alle aspecten van het digitale proces, van opname en opslag tot beeldmanipulatie en afdruk, met onder andere digitale camera's, draagbare scanners, printers en print en cd-media. Meer informatie over de producten en diensten van Kodak is te vinden op de web site: http:\\www.kodak.com.

Voor meer informatie:
Kodak Nederland B.V., Contactpersoon: Adrie Breure, Tel.: 0347 - 363 799, of Monogram Communication Strategies (MCS), Contactpersoon: Anita Blank-Schoordijk / Judith van Essen,
Tel.: 023 - 562 82 08

Kodak Helpdesk Nederland: 020 - 3469372, Kodak Helpdesk België: 00 32 2 - 7131445

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie