Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq en Cabletron samen in netwerkproducten

Datum nieuwsfeit: 22-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Compaq en Cabletron sluiten overeenkomst voor de productie van netwerkoplossingen voor Compaq's NonStop e-bussiness strategie

Gouda, 22 juli 1999 - Compaq en Cabletron Systems maken bekend een overeenkomst te hebben gesloten waarbij Cabletron Systems, op specificatie van Compaq, geavanceerde netwerkproducten gaat produceren onder de Compaq merknaam. Deze overeenkomst voor bedrijfsbrede netwerkoplossingen is een vervolg op de langdurige samenwerking tussen beide bedrijven.

De complete lijn netwerkoplossingen die Compaq op de markt brengt, maakt gebruik van geselecteerde Cabletron technologieën en sluit naadloos aan op Compaq's NonStop e-Business-strategie.
De overeenkomst tussen de twee organisaties resulteert in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie