Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plasmon PLC verwerft Cygnet 12" jukebox business unit

Datum nieuwsfeit: 23-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

juli 1999- Plasmon PLC, moederbedrijf van Plasmon Data, heeft de 12-inch jukebox divisie van Cygnet Storage Solutions Inc. (Cygnet) overgenomen voor een bedrag van $3,6 miljoen. Cygnet is één van de slechts twee producenten van large format jukeboxen ter wereld. Beide producenten gebruiken de 12-inch drives en media van Plasmon. In het eerste kwartaal van 1999 noteerde Cygnet’s 12-inch jukebox divisie een omzet van $7,9 miljoen.

"Deze strategische zet, waarbij automatie wordt toegevoegd aan onze bestaande WORM drive technologie, maakt Plasmon’s 12-inch productlijn compleet, waardoor we in staat zijn om onze distributeurs en andere partners in de markt een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie