Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Karel Kuijpers sales manager bij SPS B.V.

Datum nieuwsfeit: 23-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Karel Kuijpers sales manager bij SPS B.V.

Reeuwijk, juli 1999 - - SPS B.V., specialist in het op afstand (remote) beheren van computersystemen en ontwikkelaar/leverancier van de Gensys-producten voor remote systemen, heeft Karel Kuijpers benoemd tot sales manager en lid van het management team.

Kuijpers is als sales manager SPS onder meer verantwoordelijk voor het aanstellen van distributeurs voor de Gensys-producten in Europa en het aansturen van de verkoopafdeling. Voor zijn indiensttreding bij SPS heeft Kuijpers diverse sales functies bekleed bij onder andere Ericsson, Nokia, Philips en Computer Associates.

'Deze versterking van het management team van SPS is mede noodzakelijk door de snelle groei die wij doormaken', stelt Marko de Jong, algemeen directeur van SPS. 'Binnen enkele maanden verhuizen we naar een nieuw exclusief pand aan de A12 in Reeuwijk dat voorzien is van alle mogelijke ultramoderne faciliteiten, afgestemd op onze dienstverlening.'

SPS B.V., Fokkerstraat 16, Postbus 92, 2811 ER REEUWIJK. Tel.: 0182 - 39 68 66, Fax: 0182 - 39 68 72, www.sps.nl.

Over SPS

SPS is leverancier van remote beheerdiensten en fabrikant van geavanceerde computerbeheerproducten die onder de naam Gensys op de markt worden gebracht. Gensys producten worden ingezet in het eigen remote beheercentrum en nationaal en internationaal geleverd aan grote ondernemingen via een partnernetwerk. Daarnaast levert SPS advies, technische ondersteuning en consultancy diensten op het gebied van WindowsNT, Oracle, Unix en Progress. In het landelijke Reeuwijk werkt een groep professionals aan de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van de Gensys producten en diensten.

Voor redactionele informatie: Influx PR. Jakob Brons, tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: PR (Influx@cs.com), of SPS B.V., Petra Ufkes, tel.: 0182 - 396866, fax: 0182 - 396872.
Ref.: Pb0199

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie