Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 25-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Berichten van vrijdagmiddag tot zondagmiddag
17:33 zondag 25 juli 1999

Dirk Neef, 06 - 51 55 79 50

*
Onderzoek verdwenen meisje Eleveld
Na de aandacht in de media en het tonen van het opsporingsbericht na het NOS journaal, zijn er het afgelopen weekeinde een twintigtal tips binnengekomen bij het Recherche Bijstand Team in Assen. De tips kwamen uit heel Nederland. Het team is het hele weekeinde bezig met het nagaan van deze tips. Dit is nog niet afgerond. Het meisje is nog steeds niet teruggevonden.

*
Nieuw Buinen

Brand in opslagloods AVEBE
Door nog onbekende oorzaak ontstond er zaterdagavond brand in een opslagloods van AVEBE aan het Zuiderdiep in Nieuw Buinen. Door de brand zijn de gehele loods, van naar schatting ongeveer 100 bij 40 meter, en het daarin opgeslagen eiwitmeel verloren gegaan. Een vouwwagen van een werknemer ging tevens in de vlammen op. Bij de brand kwam asbest vrij. De brandweerkorpsen van Tweede Exloermond, Borger en Satdskanaal zijn tot diep in de nacht bezig geweest met blussingswerkzaamheden. Een dele van het Zuiderdiep werd enkele uren afgesloten voor het verkeer. Een schadebedrag is niet bekend.

Tegen 20.40 uur hoorden omwonenden luid geknetter en zagen een hevige rookontwikkeling bij de loods. Toen de brandweer korte tijd later arriveerde stond het dak al in lichterlaaie. Naast het bestrijden van de brand richtten de activiteiten van de brandweer zich ook op het nathouden van een dichtbijgelegen silo (met daarin aardappelzetmeel) en een nabijgelegen boerderij. Hiermee werd voorkomen dat de brand zich uitbreidde of aan deze gebouwen grote schade veroorzaakte. Omdat er op het dak van de loods golfplaten zaten ging de brandweer er vanaf het begin van uit dat er asbest zou vrijkomen en handelde daarnaar. Later op de avond bleek uit informatie van de AVEBE dat dit ook inderdaad het geval was. Doordat de wind gunstig zat hadden omwonenden nagenoeg geen last van de rook. Uit metingen van de brandweer bleek verder dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. Een in asbestverwerking gespecialiseerd bedrijf is vandaag direct begonnen met opruimingswerkzaamheden. Dit zal de komende week worden afgerond. De technische recherche van de politie stelt maandag een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

*
Alcohol in het verkeer

Roden
In de nacht van zaterdag op zondag raakte door onbekende oorzaak op het Oosteinde in Roden een auto van de weg en belandde in de sloot. De 19 jr. bestuurder uit Peize werd 2 km van zijn auto lopend door de politie aangetroffen. Omdat hij gedronken had werd hij aangehouden. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van 1,25 promille.

Vries
Met een snelheid, die volgens getuigen tussen 150 en 180 km per uur bedroeg, vloog een 25 jr. man uit Zuidlaren zondagmorgen op de Verlengde Noordenveldweg in Vries met zijn auto uit de bocht. De auto kwam eerst dwars op de weg, raakte in een slip en kwam daarna in de berm terecht waar hij enkele malen over de kop vloog en terloops een lantaarnpaal en een boompje meenam. De bestuurder raakte daarbij slechts lichtgewond. Omdat hij gedronken had werd van hem in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het resultaat zal over enkele weken bekend zijn. De brandweer van Vries kwam ter plaatse en hielp bij de berging en het opruimen van de rotzooi.

Hoogeveen
Op de Grote kerkstraat in Hoogeveen hield de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een 41 jr. man uit die plaats aan. Hij reed onder invloed in een auto. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van 1,6 pro. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Gasselte
Op de Houtvester Jansenweg in Gieten hield de politie zaterdagmiddag een 24 jr. automobilist uit Veendam aan. Hij had gedronken. Uit de ademanalyse bleek een alcoholgehalte van 1,3 promille.

Gieten
Iets te veel had een 32 jr. automobilist uit Gieten gedronken toen hij in de nacht van zaterdag op zondag op de Kerspelstraat in zijn woonplaats werd gecontroleerd door de politie. Een alcoholgehalte van 0,6 promille zal de man ongetwijfeld een fikse boete opleveren.

Peize
Een 31 jr. man uit Groningen werd in de nacht van zaterdag op zondag door de politie aangehouden op de Westerweg in Peize. Ook hij bestuurde een auto met een alcoholgehalte van ongeveer 0,6 promille.

Roden
De twijfelachtige eer om qua alcoholgehalte de hoogste score van het afgelopen weekeinde te hebben, komt een 21 jr. man uit Haulerwijk toe. Hij bestuurde in de nacht van zaterdag op zondag op de Trambaan in Roden een auto met een alcoholgehalte van bijna 2,1 promille. Hij is voorlopig dan ook zijn rijbewijs kwijt.

*
Hoogeveen

Even boodschappen doen
Zaterdagmorgen vloog op het klaverblad in de A-28 bij Hoogeveen een 20 jr. vrouw uit Linschoten met haar auto vol boodschappen uit de bocht. Het gevolg was een grasveld bezaaid met boodschappen en een auto onder de yoghurt. Verder lag er nog een lantaarnpaal plat en raakte de bestuurster lichtgewond. Na behandeling in het ziekenhuis mocht ze daar weer vertrekken.

*
Emmen

Geen voorrang twee gewonden
Op de kruising van de Pieter de Keyserstraat met de Cornelis Houtmanstraat in Emmen botsten zaterdagmiddag twee autos op elkaar. Een 44 jr. vrouw uit Sleen was de boosdoenster. Op de kruising verleende zij geen voorrang en kwam met haar auto in botsing met de auto van een 44 jr. man uit Emmen. De 42 jr. echtgenote van deze man die meereed in zijn auto en de vrouw uit Sleen, raakten bij de aanrijding lichtgewond en werden voor behandeling naar het ziekenhuis van Emmen gebracht.

*
Coevorden
Fietser gewond
Op de kruising van de Burgemeester van de Lelysingel met de M. van Thijnensingel en de Van Heutssingel in Coevorden, raakte zaterdagmiddag een bejaarde man (leeftijd nog niet bekend) uit die plaats gewond. Vanachter een afslaande auto reed de man plotseling de kruising op en werd daar aangereden door een auto, bestuurd door een 28 jr. plaatsgenoot. Met onbekend letsel werd de fietser overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg.

*
Meppel

Auto van de weg
Op de Nijeveenseweg in Meppel raakte zaterdagavond een 20 jr. man uit Emmeloord met zijn auto van de weg. Hij bemerkte een scherpe bocht naar links te laat op. Met een snelheid van ongeveer 80 km per uur ging hij al remmend met zijn auto rechtdoor en kwam in de bosjes op de zijkant tot stilstand. De bestuurder en een passagier (gegevens nog niet bekend) werden met lichte verwondingen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de auto in brand dreigde te vliegen kwam de brandweer nog even ter plaatse. De auto was total loss.

*
Elp

Frontale botsing fietsers
Een 30 jr. man uit Westerbork raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond nadat hij op het fietspad langs de Schoonloerweg in Elp frontaal in botsing was gekomen met een tegemoetkomende fietser. De bestuurder van deze fiets, een 22 jr. man uit Den Oever bleef ongedeerd. Beide fietsers reden zonder licht.

*
Hoogeveen

Autodieven aangehouden
In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie op het Stationsplein in Hoogeveen een 27 jr. man en 21 jr. vrouw uit Wolvega aan. De twee werden op het parkeerterrein op heterdaad betrapt in een opengebroken auto. Na verhoor werden ze zaterdagmiddag op vrije voeten gesteld.

*
Meppel

Aanhangwagen gestolen
In de nacht van zaterdag op zondag werd in de Luzernevlinder in Meppel een aanhangwagen gestolen. Getuigen hadden nog net gezien dat een man de aanhanger achter een grijsgekleurde oudere auto koppelde en daarmee weg reed. Een zoekactie van de politie leverde niets op.

*
Inbraken

Hoogeveen
Bij een inbraak in een woning aan de Sloodstraat in Hoogeveen werden twee GSMs en een portemonnee met o.a. wat geld gestolen. De inbraak vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag en men kwam binnen door een raam te forceren.

Emmen
Ook in denacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een woning aan de Min. Kanstraat in Emmen. Van deze woning werd de achterdeur opengebroken. Uit een portemonnee werd enkele honderden gulden aan geld gestolen.

Eelde-Paterswolde
Onbekenden hebben tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen ingebroken in het zwembad aan de Lemferdingerlaan in Eelde-Paterswolde. Uit een kantoor werd een faxapparaat gestolen. Uit een kiosk op het terrein verdween snoep, rookwaar, frisdrank en ijs

*
Klazienaveen

Inbreker aangehouden
Doordat het inbraakalarm in werking trad was de politie er in de nacht van zaterdag op zondag snel bij toen er werd ingebroken in de bibliotheek aan de Langestraat in Klazienaveen. In het gebouw hield de politie een 29 jr. man uit Klazienaveen aan, die zich tussen de boekenrekken had verstopt. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

*
Hollandscheveld

Vandalen aangehouden
Vrijdagavond heeft de politie in het centrum van Hollandscheveld vijf jongens van 18 tot 23 jr. uit die plaats aangehouden. De jongens worden verdacht van vernieling van een passerende auto en een politieauto, het ten val brengen van een bromfietser en het plegen van verzet tegen de politie. De groep hield zich op op Het Hoekje. Nadat er tegen een passerende auto was getrapt en een bromfietser ten val was gebracht, werd de politie gewaarschuwd. Toen deze in onderzoek instelde op Het Hoekje, kwam een 20 jr. lid van de groep naar de politieauto toelopen en trapte tegen de zijkant. De politie hield hem aan maar omdat de anderen zich hiertegen verzetten en de aangehouden man bij de politie vandaan trokken lukte het niet de man in de politieauto te krijgen. Korte tijd later werden drie van de verdachten aangehouden in een plaatselijk café en de beide anderen op straat. Ze zijn ingesloten op het politiebureau van Hoogeveen. Zowel de automobilist uit Hoogeveen, in wiens auto deuken zijn getrapt als de bromfietser uit Noordscheschut die ten val werd gebracht, hebben aangifte gedaan.

*
Borger

Fiets weg na proefrit
Een rijwielhandelaar van de Hoofdstraat in Borger is zaterdagmiddag aan een nog onbekende man een nieuwe Gazelle damesfiets ter waarde van f. 1849,- kwijt geraakt. Het enige wat als compensatie achterbleef was een door de man achtergelaten fiets van ongeveer f. 400,-. De ongeveer 50 jr. blanke man kwam zaterdagmorgen in de winkel en toonde belangstelling voor twee nieuwe fietsen. Hij wilde zijn eigen fiets inruilen. Nadat ze over de prijs hadden onderhandeld vroeg de man of hij een proefrit mocht maken. Omdat er geen herenmodel aanwezig was ging hij dit doen op de damesfiets. Toen hij na een paar uur nog niet terug was begreep de rijwielhandelaar dat hij bestolen was en werd de politie gewaarschuwd.

*
Emmen

Geweldplegers aangehouden
Na een ruzie in de nacht van vrijdag op zaterdag in een eetgelegenheid aan de Hoofdstraat in Emmen, hield de politie een 21 jr. man uit Emmen aan. Na wat onenigheid tussen een andere man en een vrouw kreeg de aangehouden man ruzie met een inwoner van Odoorn waarbij werd geslagen. Nadat de politie de man had aangehouden en bezig was deze naar de politieauto te brengen werd een van de agenten besprongen door een 28 jr. man uit Emmen. Hij had verder nergens iets mee te maken maar was het er niet mee eens dat de politie iemand aanhield en meende dat op die manier te moeten uiten. Zijn uitbarsting van broederliefde eindigde voor hem echter in een politiecel. Op het politiebureau wilde niemand van de ruziemakers aangifte doen waarna de 21 jr. man in vrijheid werd gesteld. Er wordt ook geen proces-verbaal opgemaakt. Als de andere man dat geweten had! Hij zal zich binnenkort namelijk wel voor de rechter moeten verantwoorden.

*
Meppel

Man gestoken bij ruzie
Een 22 jr. man uit Staphorst werd in de nacht van zaterdag op zondag na een ruzie in een eetgelegenheid aan het Prinsenplein in Meppel, met een mes in een arm gestoken. Hoewel de politie kort na de ruzies een 29 jr. man uit Zwartsluis aanhield, is nog niet duidelijk wie gestoken heeft. De Staphorster maakte deel uit van een groep die na een avondje stappen nog even wat ging eten. In de zaak kregen ze ruzie met een aantal mensen uit Appelscha.
Bij het naar buiten drijven van de vechtersbazen door personeel van de zaak, werd er door iemand gestoken. De gewonde werd in het ziekenhuis behandeld. De politie onderzoekt de toedracht en wie nu werkelijk gestoken heeft.

*
Hoogeveen

Roken niet alleen slecht voor de gezondheid
Een ontploffende sigarettenaansteker van een auto veroorzaakte zaterdagmiddag op de Sportveldenweg in Hoogeveen brand in de auto van een 28 jr. Hoogevener. De brandweer bluste de deels uitgebrande auto.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...

HamiltonRoche en Cashforce samen sterk in cash flow management
HamiltonRoche en Cashforce kondigen een samenwerking aan op het gebied van cash flow management voor middelgrote en grote bedrijven. Voor...