Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

@Home Nederland versterkt Sales & Marketing-team

Datum nieuwsfeit: 26-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

@Home Nederland versterkt Sales & Marketing-team

Amsterdam, 26 juli 1999 – Breedband-internetaanbieder @Home Nederland heeft haar Sales & Marketing-team versterkt met twee nieuwe medewerkers.

Rudi van Denzel, afkomstig van Planet Internet/World Access, is aangesteld als Marketing Communicatie Manager. Zij is in die functie verantwoordelijk voor brand-advertising, thema- en wervingscampagnes, mediastrategie en andere vormen van marketingcommunicatie.

Lucas Stassen, eerder werkzaam voor onder meer SNT en Compaq, is benoemd tot Public Relations Manager. Hij gaat zich bij @Home Nederland richten op de in- en externe betrekkingen, waaronder arbeidsmarktcommunicatie, perscontacten, investor relations en public affairs.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie