Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 26-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

26 juli 1999

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden in de nacht van zondag op maandag rond kwart voor twee in de Gerrit Verboonstraat een 46-jarige man uit Beerse aan. De man had teveel gedronken (promillage 0,65) en kreeg een schikking van 390 gulden aangeboden die hij niet betaalde. Hij moet binnenkort voor de politierechter verschijnen.
In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half één hielden politiemensen van het district Schiedam in de Lange Kerkstraat een 22-jarige Schiedammer aan. De man had teveel gedronken (promillage 1,25). Een maand geleden was de man ook al betrapt op rijden onder invloed. Hij moet zich binnenkort voor beide feiten voor de rechter verantwoorden.
In de nacht van zaterdag op zondag rond één uur werd op de Hargalaan een 23-jarige man uit Vlaardingen aangehouden wegens rijden onder invloed (1,40 promille). Op het politiebureau bleek dat de man een valse naam had opgegeven en dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hiervoor zal een apart proces-verbaal worden opgemaakt. De man moet binnenkort voor de politierechter verschijnen. In de nacht van zaterdag op zondag werd omstreeks kwart voor twee op de Hargalaan een 23-jarige Vlaardinger aangehouden. De man had teveel gedronken (promillage 1,35). De man bleek te rijden in het voertuig van de 22-jarige Schiedammer die eerder die nacht in de Lange Kerstraat was aangehouden wegens rijden onder invloed. Daarop werd besloten het voertuig in bewaring te stellen. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Ook hij moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Zaterdagmorgen vroeg, omstreeks kwart voor zes, werd op het Van 't Hoffplein een 26-jarige Rotterdammer aangehouden wegens rijden onder invloed (0,62 promille). Hij kreeg een schikking van 390 gulden aangeboden die hij niet betaalde. De man moet binnenkort voor de politierechter verschijnen.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag rond kwart over één hielden politiemensen van het district Schiedam in een supermarkt in het Hof van Spaland een 43-jarige Rotterdammer aan op verdenking van winkeldiefstal. De man had even tevoren geprobeerd vier pakken vis, een reep chocolade en een fles frisdrank weg te nemen. De man werd overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie