Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport en spel in de wijken Maassluis

Datum nieuwsfeit: 26-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO170
Datum: 26 juli 1999

Sport en spel in de wijken

Nog tot en met 5 augustus kunnen jongeren van 7 tot 14 jaar zich uitleven bij de sport- en spelactiviteiten die het wijkbeheer van de gemeente organiseert in verschillende wijken. Al vanaf 12 juli toert het activiteitenprogramma door Maassluis. Deze week is het tweede programma van start gegaan. De activiteiten bestaan bij dit programma uit voetballen, basketballen, doelschieten, pedalo's, een éénwieler, een spiraalspel en een reuze-sjoelbak. De sport- en spelmiddagen beginnen om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. Deelname is gratis. In bijgaand schema is te zien welke wijk op welke dag aan de beurt is.

Welke wijk Wanneer Op welke lokatie
't Hoofd woensdag 28 juli naast het wijkgebouw Molenwijk donderdag 29 juli grasveld bij de Stadsmolen 't Stort maandag 2 augustus sportveld tussen Talmastraat en P.J. Troelstraweg
Steendijkpolder dinsdag 3 augustus schoolplein van het scholencomplex Verto/ Bloemenbuurt woensdag 4 augustus vijver en grasveld Vertowijk Vondelpark donderdag 5 augustus vijver en speelveld

Bouwdorp
Wie denkt dat de vakantie-activiteiten in Maassluis na 5 augustus zijn afgelopen, heeft het mis. Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 augustus is er namelijk ook nog het bouwdorp. Kinderen tot 13 jaar kunnen op het terrein van de ijsbaan langs de Vlaardingsedijk hutten bouwen en deelnemen aan allerlei activiteiten en wedstrijden. Uiteraard is ook hierbij professionele begeleiding vanuit het wijkbeheer aanwezig. Het bouwdorp duurt van 10.00 tot 16.00 uur en voor twee gulden kunnen jongeren meedoen en krijgen ze nog limonade ook. De laatste dag van het bouwdorp, de zaterdag, worden er geen activiteiten meer georganiseerd. De bouwers kunnen dan echter nog wel lekker spelen in hun zelfgebouwde dorp.

Informatie
Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931 843 of 5931 835.

Laatste wijziging: 26 July 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie