Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNS bank sponsor 34-ste Drentse Rijwielvierdaagse

Datum nieuwsfeit: 27-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SNS bank sponsor 34-ste Drentse Rijwielvierdaagse

De Stichting Drentse Rijwielvierdaagse houdt van 27 tot en met 30 juli voor de vierendertigste keer de befaamde Drentse Rijwielvierdaagse. De afgelopen jaren deden gemiddeld zon 30.000 mensen mee aan de tocht van vier dagen door het prachtige Drentse landschap. SNS bank is hoofdsponsor van dit evenement.

SNS bank is als sponsor vooral bekend van het Nederlandse topvolleybal en culturele programmas als 'Jonge mensen op het concertpodium'. Maar in het land kennen de meeste mensen SNS bank van betrokkenheid bij lokale en regionale gebeurtenissen. De Drentse Rijwielvierdaagse is zon voorbeeld.

De fietstocht in Drenthe, mede gesponsord door de ANWB en de NAM, geeft de deelnemers een ruime keuze. Er zijn vier startplaatsen: Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Er zijn tochten mogelijk van 30, 40, 60, 80 en 100 kilometer. En er zijn allerlei arrangementen mogelijk voor overnachtingen op campings, in hotels, pensions of bungalows. De deelnemers kunnen ook kiezen uit routes die langs bepaalde bezienswaardigheden voeren: de boom- en beekdal-, de flinten-, de hunzen- en de boerderijenroute. Wie alles verzorgd wil hebben, inclusief koffie, lunch en diner, kiest voor de zogeheten vertroeteltocht.

Gezinnen die met kinderen willen meedoen, kunnen inschrijven voor de KindActiefRoute, met tal van verrassende activiteiten.

Bij SNS bank is een speciale reis- en
annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor een folder en inschrijvingsformulieren belt u het gratis nummer van SNS bank: 0800 - 18 80.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie