Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomerstop gemeentelijke informatiepagina Emmen

Datum nieuwsfeit: 27-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Zomerstop gemeentelijke informatiepagina 'Emmen Informatie'

In verband met de zomervakantie verschijnt vanaf dinsdag 27 juli vier weken achtereen geen gemeentelijke informatiepagina 'Emmen Informatie' in het wekelijkse huis-aan-huisblad de Zuidenvelder. De eerstvolgende verschijningsdag is dinsdag 24 augustus. Tijdens de zomerstop vervalt bovendien het radiopraatje 'Emmen Informatie' (omstreeks 11.35 uur) in het radioprogramma 'Totaal Lokaal' van Radio Emmen, elke maandag.

Met het niet verschijnen van de pagina zal de publicatie van officikle mededelingen (bouwvergunningen, bestemmingsplannen, bouwplannen e.d.) vier weken worden opgeschort. Dit gebeurt om te voorkomen dat burgers na terugkeer van vakantie worden 'overvallen' door besluiten van B en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie