Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 27-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 27 Juli

VROUW VAN GSM BEROOFD, DADER AANGEHOUDEN

Maandagavond laat is een 20-jarige vrouw op het Hinthamereinde van haar GSM beroofd. De vrouw was aan het bellen in een telefooncel, toen een man in haar tas greep en de GSM pakte. Toen de vrouw de man wilde vastpakken, kreeg zij een klap tegen haar arm, en de man maakte zich uit de voeten. Even later kon de politie de man, een 36-jarige man uit Den Bosch, in de Visstraat aanhouden. Hij werd ingesloten.

VERNIELINGEN OP MARKT

Vannacht heeft de politie twee mensen aangehouden op verdenking van vernieling en brandstichting. Bij een hotel op de Markt zou een jongen een vuilniscontainer op de stoep hebben leeggekieperd en hij zou bij een café een parasol in brand hebben gestoken. Op aangeven van getuigen kon de politie vlak na de melding een tweetal als verdachte aanhouden. Het gaat om een 26-jarige jongen en een 31-jarige vrouw uit Den Bosch. De jongeman werd ingesloten, de vrouw na verhoor heengezonden. De parasol heeft een waarde van 2500 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie