Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq introduceert nieuwe oplossingen informatieopslag

Datum nieuwsfeit: 27-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe ENSA-producten ondersteunen NonStop eBusiness-toepassingen

COMPAQ INTRODUCEERT NIEUWE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJFSBREDE INFORMATIEOPSLAG Gouda, 27 juli 1999 - Compaq Computer annonceert nieuwe oplossingen voor dbedrijfsbrede informatieopslag. De nieuwe oplossingen betreffen ondermeer server-opslagsystemen met een prestatieniveau dat vier maal hoger ligt dan dat van bestaande oplossingen. De nieuwe oplossingen zijn gebaseerd op de visie van Compaq voor een ondernemingsbrede opslagarchitectuur: Compaq Enterprise Network Storage Architecture (ENSA). Deze oplossingen kunnen binnen ieder niveau van een organisatie ? van kleine werkgroepen tot grote, bedrijfskritische toepassingen ? gebruikt worden om de prestaties te verbeteren, de beschikbaarheid te verhogen en de totale kosten voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie