Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management Team waardeert KPMG website

Datum nieuwsfeit: 29-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG

29-07-1999
"Na KPMG gaat het bergafwaarts"

Bescheidenheid siert niet alleen de mens, maar óók een onderneming. Toch willen wij u als bezoeker van de KPMG website het volgende niet onthouden. In het blad Management Team van 9 juli 1999 verscheen een artikel onder de titel Big 5 waarin wordt ingegaan op de kwaliteit van de websites van de vijf grootste accountantskantoren in Nederland.

Een citaat uit het genoemde artikelt treft u onderstaand aan.

"KPMG (www.kpmg.nl) was er in Nederland wat internet betreft vroeg bij. De Amstelveense organisatie maakt sinds jaar en dag goede sier met haar intranet genaamd Dokos, bestemd voor de eigen werknemers. Zon intern netwerk biedt vaak een basis voor een sterke presentatie op het publieke netwerk. De KPMG-site is weliswaar groot en rijk aan informatie, maar biedt weinig mogelijkheden voor reacties. Uniek is dat de nieuwsbrief, belastingtips en onderzoeksrapporten worden aangevuld met een attenderingsservice en de mogelijkheid een privé-map samen te stellen waarin nieuwtjes op het eingen interessegebied kunnen worden geplaatst. Na KPMG gaat het bergafwaarts."

Vervolgens beschrijft de auteur de websites van KPMGs concurrenten.

Als lichte tekortkoming van deze website wordt vermeld dat er weinig mogelijkheden zijn om te reageren. Voor ons natuurlijk een uitdaging om hierin verbeteringen aan te brengen. Daarom willen wij bijvoorbeeld graag van u horen wat u verbeterd zou willen zien, welke informatie u mist en natuurlijk ook wat u goed vindt aan onze site. Om te reageren, kunt u gebruikmaken van deze emailservice.

Voor al uw input willen wij u alvast bedanken en voor zover mogelijk zal deze gebruikt worden om de KPMG site beter in te richten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie