Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winkelketen geeft 's ochtends gratis telecom-instructies

Datum nieuwsfeit: 29-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
Rotterdam, 29 juli 1999

t for telecom introduceert gratis telecom-instructies tijdens de ochtenduren

t for telecom wil de consument duidelijke taal bieden over mobiele communicatie. Om tegemoet te komen aan de vele vragen en onduidelijkheden die klanten hebben over hun nieuwe mobiele telefoon en abonnement, heeft de winkelketen een nieuwe service geïntroduceerd. t for telecom nodigt haar klanten uit voor gratis telecom-instructies in haar shops. In de doorgaans rustige ochtenduren kan men in alle vestigingen terecht voor vragen, uitleg en demonstraties.
Uit recent onderzoek blijkt dat er bij de consument veel onduidelijkheid bestaat over de werking van mobiele telefoons. "Veel mensen kopen tegenwoordig een mobiele telefoon, maar weten zich in het begin geen raad ermee. Door de soms onduidelijke gebruiksaanwijzigingen snappen mensen vaak niet hoe het werkt en weten nauwelijks wat er allemaal met het toestel en abonnement mogelijk is. Daar brengen wij verandering in," vertelt Kamsteeg, managing director van t for telecom.
Gratis uitleg en demonstraties
"Wij nodigen onze klanten graag uit voor gratis telecom-instructies van onze telecomadviseurs tijdens de rustige ochtenduren (tussen 9.00 en 11.00 uur). Ze krijgen dan de mogelijkheid om vragen aan ons personeel te stellen over de mogelijkheden van hun telefoon en krijgen desgewenst een demonstratie hoe hun toestel en de speciale functies werken. Bijvoorbeeld: Hoe verstuur ik een tekstbericht (SMS) met mijn telefoon? Of hoe kan ik in het buitenland van netwerk wisselen? En dat allemaal in duidelijke taal!", aldus Kamsteeg.
Gratis tarievenkaart
"Wij willen graag duidelijkheid bieden over mobiele telefonie. Zo hebben we onlangs met succes de internationale tarievenkaart voor de belangrijkste vakantielanden geïntroduceerd. Met behulp van deze gratis kaart kunnen vakantiegangers veel besparen op hun internationale gesprekskosten voor mobiele telefonie. Maar onze voorlichting gaat verder, de gratis telecom-instructies zijn hier een goed voorbeeld van", besluit Kamsteeg.

Onafhankelijk
t for telecom is één van de snelst groeiende ketens én de grootste onafhankelijke specialist in mobiele communicatie van Nederland. "Onafhankelijk" houdt in dat zij alle beschikbare mobiele abonnementen, telefoonmerken en netwerken verkopen, van Libertel tot Dutchtone en van Nokia tot Ericsson. Aan het eind van dit jaar zal t for telecom in Nederland ongeveer 50 winkels tellen. De keten richt zich zowel op de consument als de zakelijke markt.

Geïnteresseerden kunnen bellen naar het gratis telefoonnummer van t for telecom: 0800 - 1269 of hun website raadplegen: www.tfortelecom.nl. Op deze site is onder meer een overzicht van alle t for telecom shops opgenomen, zodat opgezocht kan worden waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.


Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt a contact opnemen met Henk Kamsteeg, managing director t for telecom, telefoon: 010 - 238 1300. Of met Norbert Cappetti van GCI Holland Public Relations/Public Affairs, telefoon: 020 - 676 8666 of 06 - 21 23 01 27.


(ncappetti@gci.nl)
GCI Holland Public Relations/Public Affairs
Van Eeghenstraat 86
1071 GK AMSTERDAM
The Netherlands
mob: +31 (0)6 - 21 23 01 27
tel: +31 (0)20 - 676 8666
fax: +31 (0)20 - 673 5431
Websites GCI:
www.gcieurope.com
www.gcigroup.com
www.grey.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie