Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieufederatie hekelt havenplan Westzanerpolder

Datum nieuwsfeit: 29-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieufederatie hekelt havenplan Westzanerpolder

Zaandam, 29 juli 1999 - De Milieufederatie Noord-Holland heeft de gemeenteraad van Zaanstad opgeroepen het plan om in de Westzanerpolder een haven- en bedrijventerrein aan te leggen, niet uit te voeren. Volgens de milieuorganisatie dreigt in het Noordzeekanaalgebied nu al nu al een overschot aan havens. Dat een bedrijventerrein in de Westzanerpolder nodig zou zijn voor de Zaanse werkgelegenheid, wordt door de milieufederatie in twijfel getrokken.

De bedenkingen van de Milieufederatie Noord-Holland vormen een inspraakreactie op het ontwerp-bestemmingsplan dat de gemeente Zaanstad voor de Westzanerpolder heeft opgesteld. Dit plan voorziet in de aanleg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie