Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 29-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 29 Juli

AUTODIEFSTAL, WANROY

Vanaf de Campinglaan is woensdagmiddag een zwarte Mercedes Benz gestolen. De auto is voorzien van het kenteken ZJ-30-HV.

AUTO-INBRAKEN, GRAVE

In de nacht van woensdag op donderdag is op drie plaatsen in Grave ingebroken in een auto. Op Winde kwam men in de auto door een portierslot te vernielen. De geluidsapparatuur ter waarde van ruim F 2500.= werd buit gemaakt. Uit een auto die op Knoopkruid stond geparkeerd is een draagbare computer gestolen. De waarde hiervan is niet bekend. Van deze auto werd een ruit vernield. De derde auto-inbraak vond op de Andoornweg plaats. Na het vernielen van een portierslot werd de autoradio ter waarde van F 1000.- ontvreemd.

ONDER INVLOED, BOXMEER

De politie heeft donderdagmiddag rond 13.00 uur op de Veerstraat in Boxmeer een 47-jarige automobilist uit America bekeurd die onder invloed achter het stuur zat. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 13 uren. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie