Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 30-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Persberichten 30 juli 1999 tot 15.00 uur
14:52 vrijdag 30 juli 1999

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

PEIZE
Jeugdige inbrekers aangehouden
Donderdagmorgen zijn twee broers uit Peize van 16 en 13 jaar aangehouden wegens een inbraak. Getuigen zagen ze omstreeks 8.00 uur wegfietsen bij de sportkantine aan de Hereweg. Even later bleek daar te zijn ingebroken. Een bezoekje bij de broers bracht aan het licht dat zij in het bezit waren van goederen die uit deze kantine afkomstig waren. Het ging vooral om snoepgoed en frisdrank. Tegen de twee wordt proces-verbaal opgemaakt. De spullen zijn teruggebracht naar de sportkantine

MEPPEL
Nepmerkspullen in beslag genomen
Donderdag zijn op de Meppel Dagen in het centrum bij twee handelaren goederen in beslag genomen die waren voorzien van valse merken. Er werden onder andere poloshirts met een nepmerk van "Tommy Hilfiger" in beslag genomen, en sokken met het merk "Nike". De handelaren kunnen een navordering verwachten van de licentiehouders.

ASSEN
Inbraak in auto
Donderavond is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Vredeveldseweg. De 39-jarige eigenaar uit Assen merkte bij terugkomst dat de radio-cdspeler was weggenomen. Aan de auto zat geen braakschade.

ASSEN
Winkeldief krijgt snelrechtdagvaarding
De 23-jarige vrouw uit Assen, die twee keer in twee dagen is opgepakt wegens winkeldiefstal, is vanmorgen na overleg met Justitie heengezonden met een snelrechtdagvaarding.

ZUIDWOLDE
Getuigen ongeval gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval wat donderdagavond gebeurde op de Oosterweg in Zuidwolde. Kort na 18.00 uur reed een 80 jr. vrouw uit die plaats met haar fiets vanaf de parkeerplaats bij de C 1000 de Oosterweg op. Net op dat moment passeerde daar een personenauto, bestuurd door een 54 jr. vrouw uit dezelfde plaats. Door nog onbekende oorzaak kwam de bejaarde vrouw te vallen. Met hersenletsel werd zij overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van dit ongeluk, wil de politie in Zuidwolde graag in contact komen met getuigen. Telefoon 0528 324310.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie