Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting Lumierepark Almere van start

Datum nieuwsfeit: 30-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 212

30 juli 1999

HERINRICHTING LUMIEREPARK VAN START

Volgende week wordt een begin gemaakt met de herinrichting van het Lumièrepark. Het park ligt tussen het Weerwater en de Filmwijk in Almere-Stad. Over het plan dat aan deze herinrichting ten grondslag ligt, is samen met de omwonenden nagedacht. De herinrichting is naar verwachting voorjaar 2000 voltooid.

De werkzaamheden die vanaf maandag 2 augustus plaatsvinden, zijn nodig om de daadwerkelijke herinrichting voor te bereiden. Er worden bomen en struiken verwijderd en de meeste bestaande bosvakken krijgen een uitdunningsbeurt. Als deze voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd zijn, wordt aansluitend begonnen met het graven van een gracht, het aanleggen van paden en een jeu de boulesbaan en het plaatsen van speelvoorzieningen.

Het herinrichtingsplan voor het Lumièrepark is opgesteld door de dienst Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Milieu. De daadwerkelijke uitvoering ervan wordt door de dienst Gemeentewerken gecoördineerd.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie