Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WK Tafeltennis voor individuelen in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 02-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STAATSLOTERIJ

WK Tafeltennis

WK Tafeltennis toegangsbewijzen verkrijgbaar bij TicketBox

Het Indoor-Sportcentrum en de Kunstijsbaan in Eindhoven zijn van 2 tot en met 8 augustus het strijdtoneel van de internationale Tafeltennis Top voor het WK Tafeltennis voor individuelen. Deze hallen zijn uitsluitend toegankelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Voor de verkoop van tickets voor dit internationale evenement maakt de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) gebruik van het uitgebreide verkoopnetwerk van TicketBox. De combinatie van 870 TicketBox verkooppunten, een call center en online reserveringsmogelijkheden via het internet maakt wereldwijde verkoop van tickets mogelijk.

De toegangsprijzen voor het toernooi variëren van f 15,00 voor de 1e wedstijddag waarop de kwalificatiewedstrijden voor het toernooi gespeeld worden tot f 35,00 voor de finale-dagen. Niet alleen vanuit Nederland maar ook uit Oost-Europa en Azië is al veel belangstelling voor dit toernooi getoond. Omdat de voorverkoop al gestart is raadt de organisatie iedere liefhebber aan om nu al tickets voor dit evenement te kopen. Voor meer informatie of de adressen van de TicketBox verkooppunten kan men bellen naar 0900 - 9393 of surfen naar www.TicketBox.nl. Voor algemene toernooi-informatie surft u naar www.xs4all.nl..NTTB

TicketBox is een onderneming van de Staatsloterij.

Voor verdere informatie:
Anne de Lange, woordvoerder van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS). Hij is bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 070-3021604 (kantoor) en 06-65152770 (semafoon)

Organisatie WK Tafeltennis: Ton van Happen, tel. 040-2381414

17 jun 99 11:26

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie