Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 02-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 2 Augustus

CONIFERENBRAND ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is aan de Eerste Morgen in 's-Hertogenbosch een rij coniferen in vlammen opgegaan. De bomen zijn vermoedelijk aangestoken. Behalve de coniferen liep ook andere beplanting in de tuin brandschade op. Het schadebedrag is nog niet bekend.

WONINGINBRAAK ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Vierde Herven in 's-Hertogen-bosch. De bewoners waren met vakantie.Toegang is verkregen door het forceren van een raam. Of er iets wordt vermist is nog niet bekend.

DIEFSTAL SNORFIETS (Engelen)

Zondagmiddag is bij het Engelermeer aan de Meerheuvelweg in Engelen een snorfiets merk Beta, type Quadra, kleur blauw met geel/oranje vlammen en een mobiele telefoon ontvreemd. De telefoon zat in een bagagevak onder het zadel. De 53-jarige Bossche aangeefster had de snorfiets geleend van een bekende.

SLAGADERLIJKE BLOEDING NA ONENIGHEID ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 30-jarige Bosschenaar in de woning van zijn 67-jarige vader aan de Vierde Hambaken in 's-Hertogenbosch gewond geraakt. Het tweetal kreeg onenigheid over een privé-kwestie, waarna de zoon in de woning van zijn vader een aantal dingen vernielde. In de tuin schopte hij een gat in een volière, kort daarna verwondde hij zichzelf aan zijn arm en liep een slagaderlijke bloeding op. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij weer naar huis.

PAARD OP DE RIJBAAN ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag hebben surveillerende agenten op de rijbaan van de Deuterseweg in 's-Hertogenbosch een loslopend paard aangetroffen. Met behulp van een passant is het dier weer in een weiland gezet.

DRONKEN AUTOMOBILIST ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag zagen surveillerende agenten op de Lagelandstraat in 's-Hertogenbosch een 38- jarige Bosschenaar met zijn auto zonder ontstoken verlichting rijden. Bij controle bleek dat de man veel te diep in het glaasje had gekeken. Hij kreeg een proces-verbaal, zijn rijbewijs is ingevorderd.

MAN RIJDT ZONDER RIJBEWIJS ('s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 31-jarige Bosschenaar op de Maastrichtseweg in zijn woonplaats bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs, het onverzekerd rijden en dat allemaal terwijl zijn auto ook niet APK gekeurd was. PARKEERCONTROLE WINKELCENTRUM HELFTHEUVELPASSAGE

('s-Hertogenbosch) Vanaf dinsdag 3 augustus zal de afdeling Stadstoezicht van de gemeente 's-Hertogenbosch het parkeertoezicht bij het winkelcentrum Helftheuvelpassage weer gaan intensiveren. Tijdens de bouwactiviteiten is bij parkeeroverlast af en toe een oogje toegeknepen . De activiteiten zijn inmiddels nagenoeg gereed. Alle parkeer-plaatsen zijn weer goed te bereiken. Foutparkeerders gaan dan ook weer op de bon.

INBRAAK IN ZWEMBAD (Drunen)

Van zondag op maandag is ingebroken in een zwembad aan de Sportlaan in Drunen. Toegang is verkregen door het vernielen van een raam. Uit het pand is o.a. een handsfree telefoon ontvreemd.

VROUW MISHANDELD DOOR VRIEND ('s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag is een 32-jarige Bossche door haar vriend mishandeld in zijn woning aan de Louwersepoort in haar woonplaats. De man nam het zijn vriendin kwalijk dat zij een sieraad dat zij van hem had gekregen kwijt was geraakt. Ongeveer een week geleden sloeg de man de vrouw dusdanig dat zij een aantal blauwe plekken opliep. Toen zij vannacht enkele minuten later thuiskwam dan afgesproken sloeg hij haar opnieuw en trok haar aan haar haren. De man dwong de vrouw zich verder zeer onderdanig te gedragen. De vrouw had sinds ongeveer vier weken een relatie met de man. Bij de mishandeling van afgelopen nacht liep het slachtoffer weer een aantal blauwe plekken en een pijnlijke rug op.

AARDAPPELDIEFSTAL (Drunen)

Maandagmiddag meldde een 65-jarige Drunenaar dat van zijn land aan de Overstortweg in Drunen ruim 30 kilo aardappels illegaal waren gerooid en ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie