Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Great Plains ondersteunt biztalk-framework van Microsoft

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GREAT PLAINS GAAT BIZTALK-FRAMEWORK VAN MICROSOFT ONDERSTEUNEN

21 juli, 1999 - Great Plains (NASDAQ: GPSI) heeft een samenwerkingsverband met Microsoft aangekondigd voor het nieuwe op Extensible Markup Language (XML) gebaseerde BizTalk-framework voor integratie- en e-commerce oplossingen. Bovendien zal Great Plains blijvend ontwikkelingsadviezen krijgen van Microsoft voor de bestaande en komende initiatieven die zijn gericht op de huidige en toekomstige releases van het Microsoft Commerce Platform.

BizTalk is een e-commerce framework met kruisplatform waarmee bedrijven applicaties kunnen integreren en over het Internet zaken kunnen doen met hun handelspartners en klanten. Het BizTalk framework is opgebouwd uit XML-schema's die zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie