Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HeT: eerste zwart-wit-website van Nederland

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Humoristisch electronisch Tijdschrift (HeT) in het nieuw

Het nieuwe HeT: de eerste zwart-wit-website van Nederland

Het werd de hoogste tijd. Nee, het kon zo echt niet langer. De vormgeving van het populaire humoristische e-zine HeT moest eens drastisch onderhanden genomen worden. Ondersteund door sponsor Estate Internet uit Tilburg werd een concept uitgewerkt in zwart-wit. HeT moet het niet van schreeuwerige kleuren hebben. De inhoud is al kleurig genoeg. De nieuwe vormgeving wordt gepresenteerd met het verschijnen van alweer de 41e editie van het tijdschrift.

De redactie gaat de bezoeker meer inhoud bieden op de nieuwe site. Meer actualiteit en interactiviteit bijvoorbeeld, gebruik makend van de mogelijkheden van internet. Een aantal nieuwe elementen op de website van HeT zijn:

- actuele grappen die het aanbod uit de e-mail-edities aanvullen
- steeds wisselende 'spreuken van grootmoeders tegels'
- de interactieve rubriek 'Doe HeT' met een test, geheel in de HeT-stijl In de nieuwe opzet zijn nog steeds de laatste vijf edities van het tijdschrift te lezen.

HeT wordt gemaakt door Arjan Broere, Jan Kamphuis en Erno Mijland (eindredactie). De gratis e-mail-editie van het tijdschrift wordt momenteel ongeveer een keer per maand verzonden naar zo'n 7500 leden. Per dag bezoeken zo'n 75 internetters de site.
HeT behaalde in de verkiezing van beste Nederlandstalige electronisch tijdschrift 1998 een vijfde plaats (zie www.smallzine.nl).

Het internetadres van HeT is www.het.nl

Einde persbericht:

Meer informatie:

Erno Mijland
(013) 514 23 90
(06) 22 97 23 68

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie