Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

29-07-1999 t/m 02-08-1999
Een 26-jarige Katwijker was zaterdagmorgen rond 02.45 uur niet meer in staat zijn auto onder controle te houden op de Rijnsburgerweg. In de bocht met met onder meer de Rijnzichtweg/Floresstraat, reed hij rechtdoor. Eerst tegen een lantaarnpaal, toen een betonnen paal en hij kwam tot stilstand op de fietsbaan. Een toegesnelde buurtbewoner heeft de Katwijker vervolgens uit het wrak getrokken; pal daarna vatte de auto vlam en brandde geheel uit. De 26-jarige is naar het LUMC gebracht, waar het met zijn verwondingen uiteindelijk bleek mee te vallen. Hij kan zich niets meer herinneren van het ongeluk; in zijn bloed werden sporen van drugsgebruik aangetroffen. Binnen het proces verbaal is onder meer zijn rijbewijs ingenomen. Met brommer onderuit
Een 45-jarige Katwijker werd vrijdagavond na een melding naast zijn brommer aangetroffen op de Zeeweg. Hij stelde uit te hebben moeten wijken voor een fietser. De man, die duidelijk een borrel te veel op had, is voor onderzoek naar het LUMC gebracht.

Vechten buitengaats
Een 36-jarige man uit Katwijk heeft zich moeten laten behandelen aan twee fikse snijwonden in het gezicht, van resp. 7 en 10 cm.. Ook heeft hij een pijnlijke oogkas. Tijdens het werk aan boord buitengaats zou hij door een collega met een mes zijn mishandeld. Betrokkene deed aangifte.

Heup gebroken
Een 60-jarige vrouw uit Wijnandsrade kwam zondagmiddag op de vloedlijn zo ongelukkig ten val dat zij er een gebroken heup aan overhield. Met een jeep is zij naar de ambulance en vervolgens naar het LUMC gebracht.
Laatst bijgewerkt op 02-08-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie