Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schietoefeningen bij Den Helder

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Weeknieuws

Schietoefeningen

betreft:
week: week 31

De landmacht houdt in augustus schietoefeningen met luchtdoelgeschut op het schietterrein Botgat. Het schietterrein ligt bij de kleine vuurtoren in de duinen richting Callantsoog, net voorbij de gemeentegrens.

Als er wordt geschoten mag u zich niet in het onveilige gebied begeven. Het onveilige landgedeelte is het strand en het duinterrein, tussen strandpaal 8,2 en 10. Van belang voor de scheepvaart is dat de sector wordt begrensd door de kaarthoeken 220 en 330 graden, gemeten vanuit het schietterein. De dieptestraal van de sector is veertien kilometer.

De schiettijden zijn van 8.30 tot 18.00 uur. Van vrijdag 12.00 uur tot en met maandagochtend 12.00 uur wordt er niet geschoten. Of het schietterrein in gebruik is, kunt u zien aan de rode vlag op het gebouwtje bij het duin, de meetpost die bij het schietterein hoort. Ook op het strand staan waarschuwingsborden met een rode vlag
_________________________________________________________________

laaste verandering: augustus 03, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie