Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq vermindert complexiteit en risico e-business

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kant-en-klare NonStop eBusiness oplossingen en 7000 specialisten voor het bouwen van e-business systemen

COMPAQ VERMINDERT COMPLEXITEIT, RISICO EN IMPLEMENTATIETIJD VAN E--BUSINESS

Gouda, 3 augustus 1999 - In het kader van haar NonStop eBusiness strategie kondigt Compaq een uitbreiding aan van de Compaq ActiveAnswers met een nieuw online portfolio van meer dan twintig, samen met partners ontwikkelde kant-en-klare en voorgeconfigureerde NonStop eBusiness oplossingen. Verder heeft Compaq 7000 service-medewerkers vrijgemaakt om zich te concentreren op het leveren van NonStop eBusiness Services voor het bouwen van e-business systemen. Een volledige lijst van deze oplossingen is te vinden op: www.compaq.com/solutions/portfolio/portfolio-index.html.

Compaq is de eerste leverancier die kant-en-klare e-business oplossingen aanbiedt met een vergaande integratie en NonStop-beschikbaarheid. Compaq heeft haar NonStop eBusiness oplossingen, architecturen en services ontworpen als componenten van een totaalaanbod. Deze benadering biedt meer betrouwbaarheid en vermindert de kans op storingen voor eindgebruikers. Compaqs NonStop eBusiness oplossingen, architecturen en services zijn eenvoudig en snel te integreren waardoor bedrijven sneller, eenvoudiger en met minder risico online kunnen gaan.

"Compaq is de juiste weg ingeslagen met haar NonStop eBusiness strategie," aldus Brad Day, Vice President van de Giga Information Group. "Recente storingen bij Internet e-business ondernemingen onderstrepen het belang van een ononderbroken klantenservice. De meest succesvolle Internet-bedrijven zijn echter zover gekomen door het in hoog tempo realiseren van e-business. Als Compaq haar NonStop eBusiness strategie met succes uitvoert, kunnen bedrijven zeer snel met e-business beginnen, zonder dat zij bang hoeven te zijn voor storingen van hun systemen."

Compaq biedt onder andere de volgende services aan: NonStop eBusiness Consulting Services - samenwerking met klanten om e-business mogelijkheden en prioriteiten in kaart te brengen en deze in korte tijd te vertalen naar robuuste en flexibele IT-infrastructuren en
-oplossingen die ook in de toekomst concurrentievoordeel opleveren.

NonStop eBusiness Solution Integration Services - maken gebruik van een in de praktijk bewezen methodologie om klanten te helpen de tijd en de risico's te verminderen die gemoeid zijn met het ontwerp, het in gebruik nemen en het beheer van e-business oplossingen.

NonStop eBusiness Infrastructure Services - identificeren de doelstellingen van e-business teneinde krachtige, flexibel aan te passen netwerkinfrastructuren van de volgende generatie te implementeren en te beheren, met name voor grote organisaties en netwerk serviceproviders.

NonStop eBusiness Architecture Services Labs - een wereldwijd netwerk van technologie- en expertisefaciliteiten waar klanten samen met architectuurconsultants van Compaq Services kunnen werken aan het onderzoeken, ontwerpen en evalueren van NonStop eBusiness oplossingen. Deze laboratoria zijn beschikbaar voor klanten die rechtstreeks met Compaq zakendoen, voor system integrators die op dit gebied consultancy bieden en voor 'channel partners'.

NonStop eBusiness Support en Outsourcing Services - bouwen voort op de High Availability Support-diensten van Compaq, die binnenkort uitgebreid worden met ondersteuning voor NonStop eBusiness Application oplossingen. Daarnaast zal Compaqs FutureSourcings, ondersteund door achttien Operation Management Centers en hubs wereldwijd, beheerdiensten leveren voor systemen, netwerken en applicaties, alsmede helpdesk-diensten ter ondersteuning van NonStop eBusiness Solutions.

Snellere implementatie, lagere kosten en minder risico De expertise, opgedaan met continue, online serviceprojecten, geavanceerde ontwikkeling in samenwerking met toonaangevende leveranciers van applicaties en besturingssystemen om het implementatierisico, de voorbereidingstijd en de kosten te verlagen, heeft Compaq opgenomen in het nieuwe ActiveAnswers eBusiness Solutions portfolio. Compaq ActiveAnswers voorziet verder in uitgebreide online tools, technische informatie en andere hulpbronnen die de planning, het in gebruik nemen en het in bedrijf houden van e-business oplossingen versnellen.

Compaq is het eerste computerbedrijf dat klanten toegang geeft tot een online portfolio van reeds geteste, op maat gemaakte en geconfigureerde e-business-oplossingen. Inmiddels steunen meer dan 38 toonaangevende leveranciers van applicaties en besturingssystemen Compaqs NonStop eBusiness-initiatief (een volledig overzicht is te vinden op: www.compaq.com/strategy/partners/index.html). Compaq richt momenteel haar wereldwijde netwerk van Competency Centers opnieuw in om haar klanten de voordelen van haar NonStop eBusiness initiatief te bieden.

Compaq heeft tevens belangrijke uitbreidingen aangekondigd van de ActiveAnswers, Compaqs online informatiebron voor bedrijfsoplossingen (www.compaq.nl/ActiveAnswers). ActiveAnswers omvat nu drie gezamenlijk ontwikkelde oplossingen op gebied van Internet-beveiliging: AXENT Raptor Firewall met Virtual Private Network (VPN), Check Point VPN-1 en Virus Scanning, gebaseerd op Trend Micro Server. Andere nieuwe, eveneens gezamenlijk ontwikkelde gebieden zijn: Oracle Business Applications, Oracle NT Transaction Processing, SAP Business Information Warehouse en Compaq Management Agents. Een opnieuw ontworpen gebruikersinterface vereenvoudigt de navigatie tussen de verschillende gebieden binnen ActiveAnswers. De registratie voor ActiveAswers is gratis en sinds de lancering, een jaar geleden, hebben 28.000 gebruikers - waaronder resellers, consultants, system integrators en eindgebruikers die zelf oplossingen configureren, zich aangemeld. Bezoekers van ActiveAnswers hebben de afgelopen maand online de configuratie van bijna 50.000 bedrijfsapplicaties op basis van Compaq-platforms voltooid.

Over Compaq
Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is wereldwijd leverancier van informatietechnologie. Compaq is het op één na grootste computerbedrijf ter wereld en marktleider op het gebied van de productie en verkoop van personal computers. Compaq ontwikkelt en levert een breed scala aan hardware- en softwareoplossingen inclusief services voor consumenten tot en met high-end enterprise computing omgevingen. Zo biedt het bedrijf fouttolerante bedrijfskritische oplossingen, netwerk- en communicatieproducten, server-systemen, workstations, zakelijke desktop- en notebookproducten en consumenten pc's. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke programma's en bedrijfsvoering. Compaq-producten worden verkocht in meer dan 100 landen via een wereldwijd netwerk van Compaq Business Partners. Het bedrijf is opgericht in 1982. Compaq is gevestigd in Houston, Texas. In Nederland is het hoofdkantoor van Compaq Computer B.V. gevestigd in Gouda.
Meer informatie over Compaq en haar producten, alsmede klantenondersteuning is beschikbaar op www.compaq.nl.

- Einde persbericht -
Achtergrondinformatie:
Compaq Computer B.V.
Judy van Kamperdijk 0182 - 565910 of 06 -- 53755093, e-mail: (judy.vankamperdijk@compaq.com)
of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Perlita Fränkel 023 - 5628208, e-mail: (perlitaf@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie