Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NetPlus vertegenwoordigt nieuwe maildienst MailMe.nl

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Amsterdam, 3 augustus 1999.

NetPlus vertegenwoordigt nieuwe maildienst MailMe.nl

NetPlus tekende onlangs een exclusieve overeenkomst met Bookmark voor het exploiteren van de nieuwe webbased e-mailservice MailMe. NetPlus draagt zorg voor de acquisitie van adverteerders en zal de promotie vooruitstrevend aanpakken. Bij de selectie van de advertenties wordt gebruik gemaakt van intelligent agents en NetPlus' admanagementsysteem.

Hierdoor krijgt iedere MailMe-gebruiker een advertentie te zien die specifiek op zijn situatie is toegespitst. De aanbiedingen worden gegenereerd naar aanleiding van het surfgedrag van de bezoeker, profiled targeting. Aan de hand van eerder bezochte sites en bijbehorende content wordt een passende advertentie getoond.

MailMe
MailMe is de gratis webbased e-mailservice van Bookmark. MailMe biedt, naast de gebruikelijke e-mailfunctionaliteiten, gepersonaliseerde informatiediensten in de vorm van nieuwsbrieven. Aanvullende diensten zijn o.a. een agendaservice, een adresboek, filters waarmee ongewenste berichten kunnen worden geweigerd en de mogelijkheid om post van andere providers op te halen.

NetPlus
NetPlus is onderdeel van de NetlinQ Groep, een van 's lands toonaangevende internetbureaus. NetPlus ondersteunt bedrijven bij het exploitabel maken van hun website, in de breedst mogelijke zin van het woord. Van de verkoop van advertentieruimte en het verzamelen van relevante statistieken tot advies met betrekking tot het ontwerp of de content van de site. Meer informatie vindt u op www.netlplus.nl/.


____________

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie