Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MGE Personal Solution-Pac ondersteunt Linux

Datum nieuwsfeit: 03-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MGE PERSONAL SOLUTION-PAC ONDERSTEUNT VANAF NU LINUX

Omdat Linux een steeds belangrijker aandeel in de netwerkwereld inneemt, biedt MGE oplossingen voor energiebeheersing voor een ieder die met Linux werkt

Waddinxveen, 3 augustus 1999. MGE UPS Systems, wereldleider op het gebied van onon-derbroken elektrische voeding (uninterruptible power supply of UPS) en actieve harmo-nische conditioners, heeft aangekondigd dat zijn toepassingssoftware voor energiebe-heersing, Personal Solution-Pac, nu ook het besturingssysteem Linux ondersteunt.

Personal Solution-Pac biedt systeembeheerders de mogelijkheid om door middel van UPS vanaf één punt een geheel netwerk te beheren, hoe uitgebreid dit netwerk ook door het bedrijf ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie