Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Eastman Software en DTA Systems

Datum nieuwsfeit: 04-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Samenwerking Eastman Software en DTA Systems brengt grootschalig 'Paperless office' dichterbij

Leiden, juli 1999 - De Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Eastman Software, ontwikkelaar en leverancier van 'state of the art' imaging- en workmanagementsoftware, sloot onlangs een partnercontract met het Nederlandse DTA Systems. Dit bedrijf is bekend als leverancier van grootschalige high-end systemen voor data-archivering en retrieval ten behoeve van grotere industriële, overheids- en gezondheidszorgorganisaties. Door deze samenwerking kan DTA Systems nu ook de Workmanagement for Microsoft Exchange (WMX) producten van Eastman Software leveren, Exchange, Document Manager for Exchange en Imaging for Windows Professional. De samenwerking met Eastman Software betekent dat DTA Systems nu tegemoet kan komen aan de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor solide, veelzijdige en gebruiksvriendelijke dataopslag, geïntegreerd met flexibele kwaliteitsapplicaties voor imaging, documentmanagement en workflowondersteuning.

"Toepassing van workflow- en documentmanagementsystemen brengt het 'paperless office' dichterbij", licht de heer Kuiper, sales manager van DTA systems toe. "Dan wordt bijvoorbeeld alle inkomende post gedigitaliseerd in een imagingsysteem. Waarna een ingekomen document via een documentmanagementoplossing aan het relevante digitale dossier kan worden toegevoegd, waarna het vervolgens bij de juiste mensen in de workflow terecht komt. Hoewel hierdoor de behoefte aan opslagruimte voor fysieke documenten, dossiers e.d. sterk vermindert, neemt vooral in grotere organisaties de vraag naar, de overigens veel goedkopere, digitale opslagruimte door deze werkwijze gigantisch toe. De opslag- en retrieval systemen die daarvoor prima toegepast kunnen worden leverden wij al. Maar door onze partnerovereenkomst met Eastman Software zijn wij nu in staat deze werkwijze desgewenst van A tot Z te ondersteunen!"

De heer Van de Ven, business development manager van de vestiging van Eastman Software in Nieuwegein stelt: "Als leverancier van software besteden wij veel tijd en energie aan het voortdurend verder ontwikkelen van onze producten. Voor het bedienen van de markt werken we mede daarom intensief samen met gecertificeerde partners. Zij zijn namelijk uitstekend bekend met de specifieke ondernemings- en automatiseringssituaties in bepaalde segmenten of sectoren. Het zou ons veel tijd en moeite kosten om al die verschillende situaties zo goed te kennen als onze partners dat doen. Bij de marketing en het toepassen van onze producten in die uiteenlopende situaties ondersteunen we onze partners. De eindgebruiker ondervindt hierdoor de extra toegevoegde waarde van de combinatie van het specialisme van onze partner en dat van ons." De samenwerkingsovereenkomst omvat zodoende onder meer de nodige training en opleiding van medewerkers van DTA Systems door Eastman Software, op het gebied van implementatie en ondersteuning van de

Over DTA Systems
Het in Leiden gevestigde, Nederlandse DTA Systems werd in 1993 opgericht. In de afgelopen jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot leidend leverancier in de snelgroeiende marktsegmenten SAN (Storage Area Network), HSM (Hierarchical Storage Management) en Document Management. Het assortiment van DTA Systems omvat producten voor Tape Storage (Libraries en TapeRaid), Disk Storage (Multi-Terabyte RAID) en CD/DVD Storage (Libraries, towers en servers). DTA Systems wil klanten totaaloplossingen kunnen bieden die gemakkelijk implementeerbaar zijn, ook in heterogene UNIX, Netware en NT netwerkomgevingen. Zie ook de website www.dta.nl . Over Eastman Software
Eastman Software, onderdeel van de wereldwijd actieve en bekende Eastman Kodak Company, is erkend marktleider op het gebied van applicaties voor imaging, workflow, COLD/Enterprise Report Management en documentmanagement. Een bekende ontwikkeling van Eastman Software is de applicatie Imaging for Windows, die deel uit maakt van de Microsoft Windows 95- en Windows NT-besturingssystemen. Zie ook de website www.eastmansoftware.com .


____________________________________________________________________________
_______________________

Datum: 4 augustus 1999
Afzender: Nathalie Kosterman, Eastman Software

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie