Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online veiling Verzamel.net verwijdert omstreden boek

Datum nieuwsfeit: 04-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Online veiling Verzamel.net verwijdert omstreden boek

Datum: 4-8-1999

De grootste online veiling van Nederland heeft het boek 'Mein Kampf' van de veiling verwijderd. Een gebruiker bood het omstreden boek aan voor fl. 400,00.

Het is voor het eerst sinds de start van de online veiling in oktober 1998 dat een artikel door de eigenaar van de site , WebSight internetcommunicatie in Hilversum, is verwijderd. De veiling is onderdeel van Verzamel.net, de grootste online community voor verzamelaars. Binnen 10 maanden zijn zo'n 42000 artikelen geveild. Verzamel.net wordt dagelijks door ruim 3500 Nederlanders bezocht en kent 11.000 geregistreerde gebruikers.

www.verzamel.net
veiling.verzamel.net

WebSight internetcommunicatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve internetconcepten en bestaat sinds april 1995. Naast concepten in opdracht van derden, is het bureau sterk in het ontwikkelen van zogenaamde innovatieve communities.

Organisatie: WebSight internetcommunicatie

adres: Postbus 1977

postcode: 1200 BZ

woonplaats: Hilversum

Telefoon: (035) 77 23 566

(sander@websight.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie