Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SPECTRUM combineert management voice- en datanetwerken

Datum nieuwsfeit: 04-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SPECTRUM combineert management voice- en datanetwerken

Woerden, 4 augustus 1999 - SPECTRUM, de business unit van Cabletron belast met Enterprise Management-oplossingen, introduceert een complete reeks toepassingen voor telefoniemanagement, waaronder management-modules voor Ericsson, Lucent, Nortel, Siemens en Cisco. De nieuwe oplossingen vormen een uitbreiding van SPECTRUM's marktleidende positie op het gebied van multivendor netwerkmanagement naar de telefoniesector, met het doel tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar eenduidige end-to-end oplossingen voor het beheren van spraak- en data-infrastructuren.

SPECTRUM Telephony Management Solutions maakt het mogelijk dat gebruikers hun netwerkgebruik op het gebied van zowel spraak als data kunnen beheren en controleren. Daarbij krijgen ze beter inzicht in de totale `cost of ownership' en het rendement van een IP-geconvergeerd netwerk. SPECTRUM Telephony Management Solutions vormen een integraal onderdeel van SPECTRUM's gehele suite van servicemanagementapplicaties. Gecombineerd biedt de SPECTRUM-reeks service providers de mogelijkheid om nieuwe winstgevende IP-diensten aan te bieden, en ondernemingen het instrumentarium om operationele kosten te minimaliseren en convergerende voice- en datanetwerken efficiënter te beheren.

Voice over IP De IP-hardwaremarkt wordt in 2002 geschat op meer dan 3 miljard dollar, aldus het Amerikaanse Infonetics Research. Een goed beheer is essentieel om deze hoge investeringen maximaal te laten renderen. SPECTRUM's succes in het management van de PBX-markt maakt het voor klanten makkelijk om hun managementinspanningen nu ook te richten op hun ontwikkelende Voice over IP-infrastructuren (VOIP). Op verzoek van klanten ontwikkelt SPECTRUM grafische interfaces naar de VOIP gateways, routing-tabellen, configuratieparameters, statistische informatie en real-time rapportage van alarm.

"We doen hiermee eigenlijk niets anders dan het benutten van onze sterktes op het gebied van multivendor PBX-management om het gebruikers mogelijk te maken hun volledige IP-infrastructuur te integreren in één enkel managementplatform", aldus Michael Skubisz, SPECTRUM's Executive Vice-President.

SPECTRUM

SPECTRUM is wereldwijd marktleider op het gebied van platformonafhankelijke netwerk- managementsoftware. SPECTRUM is gericht op het aan klanten aanbieden van de juiste informatie en om netwerk- en IT-middelen in te zetten met een maximaal rendement voor de bedrijfsvoering. 's Werelds grootste serviceproviders, telecommunicatiebedrijven en tal van andere grote ondernemingen in uiteenlopende sectoren als overheid, financiële instellingen en industrie vertrouwen op SPECTRUM-oplossingen.

Cabletron Cabletron Systems, één van de grootste leveranciers van complete netwerkoplossingen ter wereld, biedt betrouwbare netwerktoegang en -communicatie aan miljoenen mensen over de gehele wereld. Cabletron ontwikkelt producten die kunnen meegroeien met het bedrijf en die geschikt zijn voor Fortune 1000-bedrijfsnetwerken, service providers en midden- en kleine bedrijven. Dit maakt Cabletron dé business communication-specialist van het huidige informatietijdperk. Meer informatie over Cabletron is te vinden op de Web-site www.cabletron.com.

Voor meer persinformatie: Cabletron Systems B.V. Joyce Voortman
Telefoon: 0348 - 486 777
E-mail: (jvoortman@cabletron.com)

Lammers van Toorenburg PR Ward van Beek
Telefoon: 030 - 6565 070
E-mail: (ward@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie