Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 04-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

4 augustus 1999

Diefstal bromscooter mislukt dankzij oplettende buurman SCHIEDAM -- Twee nog onbekende mannen hebben dinsdagavond rond half elf geprobeerd op de Burgemeester Knappertlaan een bromscooter weg te nemen.
De bromscooter stond op de oprit van een woning. Een oplettende buurman, die de diefstal zag gebeuren, zette de achtervolging in, waardoor de twee het voertuig achterlieten. De twee mannen wisten te ontkomen.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Personeel van een supermarkt in het Hof van Spaland hield dinsdagmorgen rond half elf een 69-jarige Schiedammer aan op verdenking van winkeldiefstal.
De man had even tevoren geprobeerd voor ruim 100 gulden aan levensmiddelen, waaronder vlees, kaas, soep, snoep en schoonmaakmiddel, weg te nemen. De man werd overgedragen aan de politie van het district Schiedam en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hem na verhoor een schikking van 480 gulden aangeboden, die de man betaalde. Hij is later op de dag heengezonden.

Inbraak in loods
SCHIEDAM -- Tussen maandagmiddag 17.00 uur en dinsdagochtend 10.00 uur werd ingebroken in een loods aan de Admiraal de Ruyterstraat. Uit de loods werden 65 verrijdbare airco's weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Winkeldief aangehouden
SCHIEDAM -- Personeel van een textielwinkel in winkelcentrum De Nieuwe Passage hield dinsdagochtend omstreeks kwart over tien een 40-jarige Rotterdammer aan op verdenking van winkeldiefstal. Het personeel werd gealarmeerd doordat de alarmpoortjes afgingen. Na onderzoek bleek de man in zijn tas een bundel sokken ter waarde van 9,95 en een pak cassettebandjes ter waarde van 9,95 te hebben, die uit de winkel afkomstig waren. De man verklaarde de goederen een dag eerder te hebben gekocht, maar kon geen aankoopbon overleggen. Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Inbraak in woning
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag, tussen 03.00 uur en 07.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Van Leeuwenhoeckstraat.

Uit de woning werden onder meer een videocamera en een fotocamera weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie