Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 05-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 5 Augustus

DRONKEN MAN TERRORISEERT MEDEBEWONERS ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is aan de Bilderdijkstraat in 's-Hertogenbosch een 44-jarige man aangehouden wegens dronkenschap en openlijke geweldpleging. De man probeerde onder invloed van alcohol ruzie uit te lokken bij medebewoners van de Bilderdijk-straat. De man probeerde met meerdere mensen op de vuist te gaan en gooide bij mensen die zaten te barbecuen glazen van de tafel. Toen zijn 62-jarige broer hem probeerde te kalmeren kreeg die enkele klappen van de verdachte. De man is aangehouden en ingesloten.

DRONKEN VERSLAAFDE AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is in een tuin aan de Cavaleriestraat in 's-Hertogenbosch een 40-jarige dronken verslaafde aangehouden. De politie kreeg aanvankelijk een melding dat de man zich ophield in de Casinotuinen. Op het moment dat de collega's door de melder werden aangesproken, bleek de man via de Oude Dieze naar de tuin aan de overzijde van het water te zijn gezwommen. In deze tuin is de verdachte aange-houden. Hij verkeerde in kennelijke staat van dronkenschap en is ingesloten.

ZWERVER WEIGERT ZICH TE VERWIJDEREN ('s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 51-jarige zwerver op de Zusters van Orthenpoort in 's-Hertogenbosch aangehouden wegens het niet voldoen aan bevel of vordering. De man lag te slapen onder de smalle onderdoorgang van de straat en belemmerde op deze manier de weggebruikers. Agenten sommeerden de man zich te verwijderen, waaraan hij niet voldeed. Hij is daarop aangehouden en ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE (Haarsteeg)

Woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Haarsteegsestraat in Haarsteeg een negental automobilisten bekeurd voor overschrijding van de max. snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/h.

PORTEMONNEE GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is de portemonnee van een 74-jarige Bossche bij een supermarkt aan de Rompertpassage in 's-Hertogenbosch gestolen. De portemonnee zat in een tas in het winkelwagentje van de vrouw. Vermoedelijk is de portemonnee met enkele tientjes tijdens het boodschappen doen uit de tas ontvreemd.

FIETSER AANGEREDEN, DADER RIJDT DOOR ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 29-jarige fietser uit Ewijk lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Kooikersweg in 's-Hertogenbosch. Een onbekend gebleven bromfietser reed zonder uit te kijken vanaf het trottoir het fietspad op en raakte daarbij de fietser. Het slachtoffer kwam ten val en liep hierbij schaafwonden en een beschadigde fiets op. De bromfietser reed weg zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie onderzoekt de zaak. WINKELDIEF BEDREIGT WINKELMEDEWERKERS EN AGENT ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 16-jarige Bosschenaar op de Jan van Galenstraat in zijn woonplaats aangehouden als verdacht van winkeldiefstal en bedreiging van twee supermarktmedewerkers en een agent. Een 23- en 26-jarige winkelmedewerkster van een supermarkt aan de Kooikersweg betrapten de verdachte op diefstal van worstenbroodjes. De uit de kluiten gewassen jongen bedreigde het tweetal in elkaar te zullen slaan en ging er vandoor. De inmiddels gewaarschuwde politie kon de verdachte korte tijd later aanhouden. Bij zijn aanhouding bedreigde hij de agent en hield dat ook op het bureau nog vol. De 16-jarige is vaker aangehouden wegens geweldsdelicten, diefstallen en bedreigingen. Hij is ingesloten.

DRONKEN WINKELDIEF ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is op het Kapelaan Koopmansplein in 's-Hertogenbosch een 56-jarige dronken winkeldief aangehouden. De werd in een supermarkt betrapt op diefstal van zalm en blikjes bier. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Proces-verbaal is opgemaakt.

JUNKS BEKEURD ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn in het Prins Hendrikpark in 's-Hertogenbosch een 26-jarige en een 29-jarige junk, respectievelijk uit Vught en Den Bosch bekeurd voor druggebruik.

POGING DIEFSTAL PORTEMONNEE (Vlijmen)

Woensdagavond hebben twee, vermoedelijk Hindoestaanse vrouwen van ongeveer 20 jaar, aan het Burgemeester van Houtplein in Vlijmen geprobeerd de portemonnee van een 65-jarige Nieuwkuijkse te stelen. Terwijl de ene vrouw probeerde de Nieuwkuijkse af te leiden, probeerde de andere de portemonnee uit de fietstas te halen. Het slachtoffer had dat gelukkig in de gaten en kon de diefstal voorkomen. De vrouwen gingen er vandoor.

MAN RIJDT MET ONTZEGGING ('s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is bij een routinecontrole op de Havensingel in 's-Hertogenbosch een 36-jarige inwoner van die plaats betrapt op het rijden met een ontzegging van de rijbevoegdheid. De auto waarin de verdachte reed bleek in erbarmelijke staat te verkeren. De verdachte heeft afstand van de auto gedaan en kreeg proces-verbaal voor het rijden tijdens een ontzegging.

DIEFSTAL LINGERIE ('s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is in een warenhuis aan de Pensmarkt in 's-Hertogenbosch een 37-jarige Bossche betrapt op diefstal van lingerie. De vrouw bleek een zevental string-tanga's ter waarde van ongeveer Fl. 60,= te hebben weggenomen. Zij is voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie