Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zeilen: De Boer en Potma kersverse Valkenkampioenen

Datum nieuwsfeit: 06-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

KNWV - Persberichten

Persberichten

DATUM: 6-8-1999

ZEILEN - Haico de Boer en Gerhard Potma kersverse Valkenkampioenen!!


----------------------------------------------------------------------- Onder schitterende weersomstandigheden werden van 24 tot en met 27 juli de Valkenkampioenschappen op de Westeinder gevaren. Zo´n 50 valken voeren onder de bezielende leiding van de WV Aalsmeer 10 wedstrijden met totaal ruim 40 kruisrakken.

Tot aan de finish van de laatste wedstrijd was het spannend en juist door een tegenvallend resultaat in de laatste wedstrijd verloren Hans Schelling en Ruurd Roorda het kampioenschap. De kersverse kampioenen Haico de Boer en Gerhard Potma konden hun geluk niet op en lieten na hun zwempartij nog een extra vat aanslaan.

De titelverdedigers gebroeders van den Hondel schitterden door afwezigheid. Het brons was voor het verrassend sterke team Wittenberg en Borgers die gerenomeerde Valkencracks als Kraam, Kooistra en Molenaar achter zich hielden.

Uitslagen eerste drie plaatsen

Pl Skipper en crew Pnt xx


1 Haico de Boer en Gerhard Potma 70


2 Hans Schelling en Ruurd Roorda 74.7


3 Henk Wittenberg en Edwin Borgers 96.1


-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.


_
KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie