Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 06-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 6 Augustus

JONGENS AANGEHOUDEN, OSS

Donderdagmiddag zijn twee jongens, 14 en 17 jaar uit Oss aangehouden. De twee waren in een winkel aan het burchtplein in Oss. Daar pakten ze blikjes fris uit de schappen, en dronken eruit. Toen hier door het personeel opmerkingen over werden gemaakt begonnen ze amok te maken. De twee zijn aangehouden en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

AUTO GESTOLEN, VINKEL

Tussen woensdag en Donderdagavond is vanaf Vinkeloord in Vinkel een groene Mitsubishi L200 met dubbele cabine en laadbak met witte kunststofkap gestolen. Het kenteken van de auto is VX-81-PD. De waarde van de auto is ongeveer fl. 40.000,-.

INBRAAK WONING, GEFFEN

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Heesterseweg in Geffen. Door een raam aan de zijkant van de woning open te breken kon men binnen komen. De gehele woning werd doorzocht. Enkele sieraden, een video en audioapparatuur werden gestolen.

AUTO GESTOLEN EN BRANDEND TERUG GEVONDEN, MACHAREN

Donderdagavond werd vanaf de Houtweg in Macharen een groene Hyundai H100 bestelbus gestolen. Enkele uren later werd de auto door een surveillance van de politie brandend aangetroffen op Maasackerstraat in Haren. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING, OSS

Een 63-jarige vrouw uit Oss is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Kantsingel - Gasstraat in Oss. De vrouw reed op haar fiets over het fietspad bij de Kantsingel. Over de Gasstraat reed een auto bestuurd door een 49-jarige man uit Oss. Bij het oprijden van de kruising had hij de fietster niet gezien. De vrouw is met een hoofdwond overgebracht naar een ziekenhuis in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie