Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buitenluchteditie Festival Youth Against Crime in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 07-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Anti Racisme Informatie Centrum

Festival Youth Against Crime


7 augustus 1999

Schouwburgplein
Rotterdam

Van Kerwin Duinmeijer (1983) tot Marianne Roza (1999): er lijkt geen eind te komen aan zinloos geweld. Festival Youth Against Crime is bedoeld om stil te staan bij slachtoffers van racistisch en ander nodeloos geweld en het onder de aandacht brengen van dit groeiende probleem.

Na twee voorgaande succesvolle (winter)edities in Nighttown wordt het festival nu in de buitenlucht georganiseerd. Youth Against Crime III zal bestaan uit een gevarieerd programma van live acts uit diverse genres: cabaret, dans, een quiz, skate-mogelijkheden en een 'express yourself corner' waar jongeren hun mening op papier kunnen uiten. Verder is het festival bedoeld om beginnende en opkomende bands de mogelijkheid te geven op een groot podium op te treden. Op deze manier wil Class Youth Information jongeren stimuleren en motiveren.

Een kleine greep uit de optredende acts: Peen (Ska), 2-Day (voorheen B*E*D), Stormtroepers (nederpop), Medium (winnaar Vers uit de Maas), Limah (winnaar Kunstbende), E-life (hip hop). De presentatie wordt verzorgd door Froukje de Both (Goudkust) en Ricky de Vito.

Tijd: 12.00 - 20.00 uur
Toegang: gratis
Informatie: Class Youth Information, tel. 010 - 465 21 05

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie