Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe e-commercedienst voor bouw- en installatiebranche

Datum nieuwsfeit: 10-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwegein, 10 augustus 1999

Nieuwe e-commercedienst voor bouw- en installatiebranche Intrabouw en Antares starten gezamenlijke dienst

Intrabouw, internet service provider voor de bouw- en installatiebranche, is samen met Antares, ICT-dienstverlener, het initiatief gestart om e-commercediensten aan te bieden aan de bouw- en installatiebranche. Naast internetdiensten bieden ze bedrijven de mogelijkheid via een gesloten netwerk producten en diensten aan te bieden aan de eigen branche.

Intrabouw en Antares zijn een samenwerkingsverband aangegaan om Shop Solution(r) Basic van Antares via het netwerk van Intrabouw aan te bieden. Gestart is met de verkoop van publicaties via een internetwinkel. In deze elektronische winkel zijn publicaties van diverse uitgevers te bestellen. Elke uitgever heeft zijn eigen sectie/afdeling.

De bedoeling is om de elektronische winkel uit te breiden voor het besloten deel van het Intrabouw-netwerk. Publicaties kunnen dan online worden gelezen of gedownload, waarbij de kosten hiervoor worden berekend op basis van het pay-per-viewmechanisme. Binnen het besloten gedeelte van het netwerk is men reeds bekend met dit mechanisme. Pay-per-view is hier al door Intrabouw ontwikkeld en geïntroduceerd. Intrabouw bemiddelt daarbij in het betalingsverkeer. Bedrijven uit de bouw- en installatiebranche kunnen de e-commercedienst Shop Solution(r) Basic bij Intrabouw afnemen.

Intrabouw richt zich op een specifieke branche, waardoor zij gericht diensten aan kan bieden. Antares is als ICT-dienstverlener een van de voorlopers op het gebied van internet en e-commerce. Zij heeft al vele diensten verleend, waaronder voor de Gouden Gids OnLine en voor het opwaarderen via het internet van Hi en Mobiel PrePaid van KPN.

///////

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hein Bouman (Antares): tel. 030-6050100
Marcel Groosman (Intrabouw): tel. 020-5834910

Voor meer informatie over Shop Solution(r) kunt u ook terecht op de website: www.shopsolution.nl

Voor meer informatie over Intrabouw kunt u terecht op de website: www.intrabouw.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie