Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 11-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 11 Augustus

WINKELDIEFSTAL, UDEN

Dinsdagmiddag is een 20-jarige man uit Polen aangehouden. In een winkel aan de Promenade in Uden werd hij betrapt toen hij een portemonnee wegnam. De man probeerde nog te vluchten, maar na een korte achtervolging door het personeel van de winkel kon hij worden aangehouden. De officier van justitie heeft de man direct een boete opgelegd van fl. 300,-.

INBRAAK WONING, KELDONK

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Trentweg in Keldonk. Een raam van de woning werd opengebroken. Alle kamers in de woning werden doorzocht. Nog onbekend is wat er is gestolen.

INBRAAK WONING, UDEN

Dinsdagavond rond 23.50 uur is ingebroken in een woning aan de Stadrijk in Uden. De bewoners zaten beneden naar de TV te kijken toen hun hond plotseling begon te blaffen en naar boven rende. De bewoonster ging eveneens naar boven. Daar bleek, dat er was ingebroken in de slaapkamer. Men was via de balkondeur, die in verband met de warmte open stond, binnen gekomen. Uit de slaapkamer werden een aantal sieraden gestolen.

INBRAAK KANTINE, UDEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een kantine van een sportcomplex aan de Bronkhorstsingel in Uden. Een ruit van de kantine werd vernield waardoor men binnen kon komen. Nog onbekend is wat er is gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, UDEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf een inrit naar een woning aan de Schutveldstraat in Uden een zwarte Cita Gilera snorfiets gestolen. Het beugelslot van de snorfiets is opengebroken achter gebleven. Het verzekeringsnummer van de snorfiets is ZFV-787.

AUTORADIO-CDSPELER GESTOLEN UIT AUTO, UDEN

Afgelopen nacht is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Beatrixhof in Uden. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradio-cdspeler werd gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie